Futbol

"Hedef takım olduk"

15 Temmuz 2015 Çarşamba 14:37 - Son Güncelleme 15 Temmuz 2015 Çarşamba 14:40

Hüseyin Eroğlu "Yeni sezon, tüm başarıların üzerine sünger çekerek girmeliyiz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Yeni sezonda hem hedefimize odaklanmak, hem de aşağıdan gelen gençlerimize lige motive etmek durumundayız. İki sezon sonra dış transferimiz olmayacak. Tüm planımızı buna göre yapıyoruz​" dedi.

Bolu'daki ikinci etap kampını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Altınordu'da futbolculara 19 Temmuz Pazar gününe kadar izin verildi. Kuşadası Sürekli Kamp Merkezi'nde toplanacak İzmir temsilcisi, pazartesi günü kamp için Hollanda'ya gidecek.

İkinci etap kamp kadrosunda yer alan genç oyuncu Yusuf Yalçın Arslan'ın, Altınordu Futbol Meslek Yüksek Okulu 19 Yaş Altı Takımı'na geri döneceği, Mert Hakan Yandaş'ın ise bir sezon daha kiralanmasına karar verildiği bildirildi.

Bolu kampını değerlendiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, takımın başarısının ardındaki sırrın "sistem" olduğunu, 3 sezonda 2 kupa kazanıp, 210 gol atan bir ekip oluşturduklarını ifade etti.

Birbirini hiç tanımayan oyuncuları tek çatı altında bir araya getirdiklerini belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Ekip olarak bunu iyi başardık, sistemimizi kurduk ve herkesin beğendiği bir takım oluşturduk. Yarışmacı ve yetiştirici kimliğini bir arada yürüttük. Bana göre son 3 sezonun kayda değer en önemli maddelerinden biri de budur. 3. Lig ve 2. Lig şampiyonluklarımızı, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Kerim Alıcı, Fatih Aktay gibi gençlerimizi yukarıya taşıyıp taçlandırdık. Bu sezon daha fazla genç oyuncu kadromuzda olacak ve yine hep birlikte hedefe yürüyeceğiz."

Eroğlu, 3 yıllık süreçte az gol yiyen ve çok gol atan bir takımı Türk futboluna kazandırdıklarını, "Türkiye'de iyi şeyler de oluyor diyen" insanların büyük sempatisini kazandıklarını bildirdi.

Artık "hedef takım olduk" diyen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Yeni sezon, tüm başarıların üzerine sünger çekerek girmeliyiz. En büyük hata, dünde kalmaktır. Oysa biz hep yarını yaşamak isteyen insanlarız. Gelişim ve değişim üzerine kurduğumuz sistemin başarıya ulaşmasındaki temel faktör budur. Hep daha iyiyi arayıp bulmak istiyoruz. Yeni sezonda hem hedefimize odaklanmak, hem de aşağıdan gelen gençlerimize lige motive etmek durumundayız. İki sezon sonra dış transferimiz olmayacak. Tüm planımızı buna göre yapıyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz