Futbol

"Hedefe birlikte yürüyelim"

13 Nisan 2015 Pazartesi 12:17 - Son Güncelleme 13 Nisan 2015 Pazartesi 12:22

Kutlu, Spor Toto Süper Lig'e çıkmanın hesapları yapıyor.

PTT 1. Lig'de son 7 maçta 6 galibiyet alarak play-off'a yaklaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Spor Toto Süper Lig'e çıkmanın hesapları yapılıyor.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan mavi-beyazlı ekip, istediği sonuçları alamayınca ligin ilk yarısında teknik direktör değişikliğine gitti. Nurullah Sağlam'ın yerine Hakan Kutlu'yu getiren Gaziantep temsilcisi, bu süreçte de inişli-çıkışlı grafik çizdi.

İkinci yarı Albimo Alanyaspor, Boluspor, Kayserispor ve Adanaspor'a yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı puanlarla taraftarını sevindirdi.

Antalyaspor ve Elazığspor'u birer golle, Karşıyaka'yı ise 2-0'lık skorla geçen mavi-beyazlılar, Şanlıurfaspor'a 2-0 yenildi. Bu mağlubiyetin ardından yeniden çıkış yakalayan Gaziantep ekibi, Orduspor'u 2-0, Osmanlıspor'u 3-1, son olarak da Manisaspor'u 2-0'lık skorla geçti.

Bu sonuçla puan cetvelinde 9'uncu sıradaki yerini koruyan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, play-off'un iddialı takımlarından birisi olmayı hedefliyor.

"Hedefe birlikte yürüyelim"

Teknik direktör Hakan Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden beri play-off'u hedeflediklerini ve bunu başarmak için güzel bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Ligin bitimine 7 hafta kala play-off'a çok yaklaştıklarını belirten Kutlu, "Son 7 haftada aldığımız altı galibiyetle büyük çıkış yakaladık. Bugün büyük bir başarı hikayesi yazıyoruz. Ligin 7. haftasında 4 puanla aldığımız takımımız, artık 38 puanla play-off'a kalmaya çalışıyor" dedi.

İkinci yarı elde ettikleri 18 puanla ligin en çok puan toplayan takımlardan biri olduklarını dile getiren Kutlu, bu çıkışı son haftaya kadar sürdürmek istediklerini vurguladı.

Kalan 7 maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Kutlu, şunları kaydetti:

"Çıkışımız sürecek. Bu zorlu yolda Gaziantep halkını tribünlerde görmek istiyoruz. Hafta sonu sahamızda yapacağımız Samsunspor karşılaşması büyük önem taşıyor. Tribünlerin desteği sahadan üç puanla ayrılmamıza büyük katkı sağlayacaktır. Bu nedenle tüm Gaziantepli sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü hedefe birlikte yürüyelim istiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz