Futbol

''Hedeften şaşmadık''

20 Nisan 2015 Pazartesi 12:30 - Son Güncelleme 20 Nisan 2015 Pazartesi 12:38

Mavi-beyazlı ekip, Samsunspor mağlubiyetiyle play off yolunda yara aldı.

PTT 1. Lig'de çıktığı son 3 maçı kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor mağlubiyetiyle play-off'a girme yolundaki büyük bir avantajı da kaybetti.

Ligde inişli çıkışlı grafik çizen Gaziantep ekibi, son 3 maçı kazandı, ayrıca son 7 maçta da hanesine 18 puan yazdırarak play-off hattına yaklaştı.

Samsunspor maçında da galip gelerek play-off ile aradaki puan farkını 3'e indirmek isteyen mavi-beyazlı ekip, istediği sonucu alamadı. Rakibine 3-0 mağlup olan Gaziantep temsilcisi, bu sonuçla hem galibiyet serisini kaybetti, hem de play-off hattında bulunan rakibine yenilerek, bir anlamda fırsatı tepmiş oldu.

"Hedeften şaşmadık"

Teknik direktör Hakan Kutlu yaptığı açıklamada, Samsunspor karşısında ilk golü yiyene kadar oyun ve pozisyon anlamında futbolun gereklerini yerine getirdiklerini söyledi.

Ancak, kornerden gelen golden sonra skoru değiştirebilmek adına ataklar geliştirmeye çalıştıklarını ve bu sırada peş peşe goller yediklerini ifade eden Kutlu, "Çok önemli bir maçı kaybettik. Kazansaydık işimiz daha kolay olacaktı" dedi.

Ligin bitimine 6 hafta kaldığını hatırlatan Kutlu, kalan maçlarının hepsinin final niteliği taşıdığını vurguladı.

Kutlu, play-off hedefinden kopmadıklarını belirterek şunları kaydetti:

"Önümüzde 6 maç var. Bundan sonra alınabilecek 18 puan var. Gerekli puanları toplayabilirsek play-off hedefimiz gerçekleşir. Asla hedeften şaşmadık. Samsunspor mağlubiyetinin üzüntüsünü bir kenara bırakıp önümüze bakacağız. İnşallah sezonun sonunda gülen taraf olacağız." 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz