Futbol

Hocalardan 2-1 yorumu

23 Nisan 2016 Cumartesi 22:18 - Son Güncelleme 23 Nisan 2016 Cumartesi 19:23

Şanlıurfaspor-K.Karabükspor maçının ardından teknik direktörler açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erhan Altın, duran toptan yedikleri gollerle maçı kaybettiklerini söyledi.

Altın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve istediklerini sahaya yansıttıklarını belirtti.

Net gol pozisyonlarına girdiklerini ancak bunları değerlendiremediklerini ifade eden Altın, şöyle konuştu:

"Ligin güçlü ve hedefi olan bir takımına karşı iyi oynadık ancak 2 duran toptan yediğimiz gollerle maçı kaybettik. Pozisyonları değerlendiremezsen rakip duran toptan 2 gol atar ve maçı alır gider. Yine de futbolcularımı kutluyorum, ellerinden gelen her şeyi yaparak maçı çevirmeye çalıştılar. Maçtan önce 'maçı duran toplar belirler' dedik ve öyle de oldu. Üzüntülüyüz ancak oyuncularımın mücadeleleri ve inanmaları beni sevindirdi. İnşallah kalan 3 maçı iyi bir şekilde tamamlayıp ligde kalırız."

Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor Antrenörü Metin İlhan ise iki takım için de çok zor bir maç olduğunu belirterek, "Şanlıurfa deplasmanı çok zor bir deplasman ancak Allah'a şükür alnımızın akıyla buradan galip gelmeyi başardık. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz gibi şampiyon oluruz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz