Futbol

"İki takım için de zor maç olacak"

13 Kasım 2015 Cuma 13:09 - Son Güncelleme 13 Kasım 2015 Cuma 13:16

Gaziantep BB, Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hazırlıklarını sürdürdü.

GASKİ Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman, sahaya getirilen aletlerle yapılan kuvvet çalışmalarıyla tamamlandı.

Çalışmalara, milli takımda bulunan Gökhan Sazdağı, Oğuzhan Kayar ile ailevi nedenden dolayı ülkesinde bulunan kaleci Adam Stachowiak katılmadı.

Teknik direktör Kutlu, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçına kadar yenilmeyen ve ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi olduklarını söyledi.

Kutlu, "Alanyaspor karşısında galibiyet hedefliyorduk ama mağlubiyetten de çıkarabileceğimiz dersler var. Mağlubiyet illaki olacaktı. O yüzden bu maça çok fazla takılmıyoruz. Çünkü bu ligde namağlup şampiyon olmak çok zor. Önümüzde zorlu bir 6 hafta var. Şu an ligin üst sıralarında yer alan, şampiyonluğa oynayan Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah iyi oynayan bu takıma karşı daha iyi oynayıp kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'un çok yüksek maliyete kurulmuş, iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu dile getiren Kutlu, şöyle devam etti:

"Kardemir Karabükspor ile yapacağımız maç, her iki takım adına da zorlu geçecek. Son maça kadar gösterdiğimiz performans oldukça iyiydi. Biz kendi oyunumuzu oynadığımız zaman ve iyi konsantre olduğumuz zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Ben takıma güveniyorum."

Hakan Kutlu, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine, bugüne kadar hakem kararlarına ilişkin açıklamalar yapmaktan kaçınan bir teknik direktör olduğuna dikkati çekerek, son dönemlerde hataların üst üste gelmesi nedeniyle takımın puanlar kaybettiğini kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz