Futbol

"İlk 2 içinde olmak istiyoruz"

26 Ocak 2016 Salı 17:31 - Son Güncelleme 26 Ocak 2016 Salı 15:33

Karakuş "Ligde ilk 2 içinde olmak istiyoruz ve bütün çabamız bunun için"

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, sezonu puan cetvelinde ilk iki sırada tamamlamak için mücadele ettiklerini söyledi.

Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci devreye hazır olarak başlayamadıklarını, transferlerin takıma geç katıldığını ve birçoğunun da hazır olmadığını belirtti. İlk yarıda takımda bulunan futbolcuların dönüşlerinde, sakatlık ve hastalık geçirdiğini kaydeden Karakuş, bunun takımın performansına yansıdığını ifade etti.

Oyuncuların iyi mücadele ettiğini belirten Karakuş, "Mevcut kadroda yer alan bütün arkadaşlar canıgönülden kalbini, yüreğini ortaya koyuyor. İstediğimiz sinerji aşağı yukarı buydu, birliktelik istiyorduk. Biz çok büyük transferlerle büyük paralar harcayan bir şehir, kulüp değiliz. Doğal olarak orta rakamlarla bir şekilde bir başarı yakalanmak isteniyor. Bu da sadece takım birlikteliği, ruhu ve şehrin birlikte hareket etmesiyle olacak. O yolda da birkaç adım daha ilerledik" şeklinde konuştu.

Karakuş, takımın durumunu anlamak için 3 ya da 4 haftalık performansı görmek gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hem bize katılacak yeni oyuncular hem de katılmış olanların form grafiğini yukarı çekmesi açısından bu süre önemli. 3 ya da 4 hafta sonra ligin yukarısı ile aşağısı bir şekilde belirlenir. Şu anda bir şey demek için erken. Bütün takımlar birbirlerini yeniyor, birbirinden puan alıyor. Aralarında çok farklar yok. Ligin sonuna kadar böyle 5, 6 ve 7 puan farklarla gider. Ligin son haftasına doğru 4 ya da 5 takım, ilk 2 için mücadele edebilir. Biz de ligde ilk 2 içinde olmak istiyoruz ve bütün çabamız bunun için."

Futbolcuların ortaya koyduğu performans ve isteğin sevindirici olduğunu kaydeden Karakuş, "Bu konuda şehrin de desteğine ihtiyacımız var. Bizim gibi mütevazı kulüplerin taraftar desteğine ihtiyacı oluyor. Bizi teşvik eden en önemli unsur da bu" ifadesini kullandı.

Karakuş, transfer çalışmalarının sürdüğünü, 2 ya da 3 futbolcu transferi daha yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz