Futbol

"İlk 2 iddiamızı son ana kadar sürdürmek istiyoruz"

04 Mayıs 2019 Cumartesi 00:20 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2019 Cumartesi 00:24

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ilk 2 iddialarını son ana kadar sürdürmek istediklerini ve Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirtti.

Boluspor'u deplasmanda 4-1 yenen Hatayspor'da teknik direktör İlhan Palut, son 3 haftaya girilirken ilk 2 iddialarının sürmesi adına Bolu'ya kazanmak için geldiklerini belirtti.

"İlk yarı kontrollü bir oyun oynadık"

"İlk yarı kontrollü bir oyun oynadık. İlk yarının ortasından sonra tempomuzu arttırdık. Pozisyonlar bulmaya başladık. İlk yarıyı 2-0'lık bir sonuçla kapattık. İkinci yarı ilerleyen dakikalarda bizim için daha kolaylaşacak bir maç beklerken duran top karambolünden gol yedik. Bu da tabi ki kendi sahasında 2-1'i yakalayan Boluspor'un, hem reaksiyonunu, hem de motivasyonunu saha içinde arttırdı. İkinci golü de bulabilir miyiz diye duran toplarla ve şutlarla yüklendiler."

Karşılaşmayı ikinci yarının sonuna doğru attıkları gollerle 4-1 önde kapattıklarını dile getiren Palut, "Son iki haftaya girilirken ilk 2 iddiamızı son ana kadar sürdürmek istiyoruz. Üstteki takımları son haftaya kadar rahatsız etmek istiyoruz. Olursa ilk 2’den çıkmak istiyoruz. Değilse de play-off'a hazır bir takım olarak girip orada istediğimi süper lige kavuşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz