Futbol

"İlk 6'nın içinde devam etmek istiyoruz"

13 Mart 2021 Cumartesi 16:47 - Son Güncelleme 13 Mart 2021 Cumartesi 16:49  |  Kaynak : AA

Eskişehirspor'u 1-0 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, maç sonu yaptığı açıklamada 4 haftalık galibiyet hasretine son verdikleri için mutlu olduklarını ve İlk 6'nın içinde devam etmek istediklerini söyledi.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Eskişehirspor ile bugün zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Eskişehirspor'u puan durumuna göre değerlendirip sahaya çıkmak, ona göre oynamak bizi hüsrana uğratırdı. Eskişehirspor gençlerden kurulu bir takım ve oyunu çirkinleştirmeden oynayan, her takım için aslında tehlikeli bir futbol takımı. Fakat 1-0 galip gelerek 4 haftalık galibiyet hasretine son verdik." diye konuştu.

"Biz bugün tüm planlarımızı galibiyet üzerine kurmuştuk." diyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Biz ligin en az gol yiyen takımlardan birisiyiz. Defansın iyi olması, arkasında çok iyi bir kalecinin olması bizim hücum gücümüzü daha fazla etkilediği için bugün yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik daha erken neticeye ulaşacaktık. Bugünkü eksikliklerimizi hafta içinde tamamlayarak önümüzdeki Akhisarspor maçından da galibiyetle dönüp ilk 6'nın içinde devam etmek istiyoruz."  

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz