Futbol

"İmrendiğim bir kulüp Altınordu"

03 Mayıs 2019 Cuma 23:23 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2019 Cumartesi 00:27

Altınordu'ya 2-1 mağlup olan Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "Son dakikalarda istemediğimiz bir gol yedik ve maçı kaybettik." dedi.

Eyüp Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, matematiksel anlamda kendilerini "kurtardıklarını" ve bu güvenle maça hazırlandıklarını söyledi.

Rakiplerinin play-off'a kalma şansının bulunduğunu belirten Arın, şöyle konuştu:

"İmrendiğim bir kulüp Altınordu. Türkiye'de çok konuşulan altyapısıyla sistemli şekilde gelen takım. Sistemini oturtan takımlara karşı bireysel anlamda, kim girerse girsin sıkıntı yaşamayan bir görüntü içerisinde. Çok zor 4-5 hafta yaşıyorduk, buradaki en büyük sıkıntı merkezdeki oyuncularımızın sakatlığı. Onların sakatlığında hiç oynamamış oyuncuları o bölgede oynatmak çok büyük bir risk. Ön tarafta, orta sahada oynatacağın oyuncuların telafisi var ama merkezdeki stoperlerin olmaması bizim için ayrı bir sıkıntıydı."

Arın, rakiplerinin penaltıyı gole çevirememesinin ardından oyuncularının iyi bir dönüş yaptığını vurgulayarak, "Skoru öne taşıyabilecek pozisyonlar yakaladık. Net pozisyonlarımız vardı ama bunları değerlendiremedik. Son dakikalarda istemediğimiz bir gol yedik ve maçı kaybettik." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz