Futbol

İrfan Buz'dan hakem eleştirisi

09 Nisan 2017 Pazar 17:38 - Son Güncelleme 09 Nisan 2017 Pazar 17:42

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Ümraniyespor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından hakemi Arda Kardeşler'i eleştirdi.

Hakemin basit pozisyonlarda kart kullandığını savunan Buz, "Hakemin kartlarını dikkatli kullanması gerekiyordu. Herkesin kart beklediği pozisyonda vermiyor ama basit kartlar yedik. Azubuike'nin yediği sarı kart var." diye konuştu.

Eskişehirspor'la bir sonraki hafta oynanacak maçı kazanarak liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade eden Buz, şunları söyledi:

"Lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra bütün maçlar önemli. Bu hafta iyi hazırlanıp önümüze bakacağız. O maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk yarıda Ümraniyespor kapalı oynadı ve kontra ataktan gelmeye çalıştı. Pozisyonlarımız vardı, Pereira atmış olsa farklı olurdu. Ümraniyespor ikinci yarıda oyuna ortak olmaya çalışınca pozisyonlar bulduk. Eren teke tek pozisyonunu gole çevirse farklı bir sonuçla çıkardık. Ümraniyespor'u tebrik ediyorum. Onlar için de önemli bir müsabakaydı."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz