Futbol

İrfan Buz'un liderlik sevinci

02 Ekim 2016 Pazar 23:35 - Son Güncelleme 02 Ekim 2016 Pazar 20:40

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz, "Liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

TFF 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor'u 2-1 yenen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, liderliği geri aldıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleriyle önemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.

İyi bir takım kurduklarını ve iyi mücadele ettiklerini belirten Buz, kaybettikleri liderliği bu maçta alacaklarını soyunma odasında futbolcularına söylediğini aktardı.

Futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini belirten Buz, şöyle devam etti:

"Müsabakanın ilk dakikalarında baskılı oynadık. 2-0'ı yakalasaydık sonuç daha farklı olabilirdi. Liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz. Bu lig gerçekten zor bir lig. Arkadaşlarımız da çok çalışıyor. Önemli olan sahamızdaki puanları almak. Tabii ki zaman zaman iyi oynayamayacağız. 20 futbolcum var hepsi de değerli benim için. O yüzden bir maçta yerin dibine sokmayalım bir maçta da abartmayalım. Bugünün güzel tarafı liderliği geri aldık ve 2 puan fazlamız var. Sezon sonuna kadar bu yarışın içerisinde olmak istiyoruz. Zorlayacağız ama bu uzun bir yol. Her şeyi çalışarak almak durumundayız. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum çok iyi mücadele ettiler. Bizlere destek olanlara da teşekkür ediyorum. Bugün çok önemli bir 3 puan aldık. Abartmadan yolumuza devam edeceğiz."

"Biz Real Madrid veya Barcelona gibi bir takım da değiliz"

Takımlarının desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Buz, "Herkesin bu takımın arkasında olması gerekiyor. Bu sene bizim yılımız olacaksa, hep birlikte olacak. Biz Real Madrid veya Barcelona gibi bir takım da değiliz. Her şeyi mücadele ederek, haddimizi bilerek doğru oyunla koparmak durumundayız." değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor'un yardımcı antrenörü Engin Çatır ise karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını ve kalelerinde erken gol bulduklarını söyledi.

Toparlanmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını aktaran Çatır, "İkinci yarı biraz daha iyi oynasak da çok çabuk golü yedik. Bir an önce toparlanıp, kaostan çıkmamız lazım. Bu mağlubiyetten kurtulmamız gerekiyor. Önümüzdeki Sivasspor maçıyla bundan kurtulmak istiyoruz. Malatyaspor'a başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çatır, ligin zor geçtiğini anlatarak, "Bir an önce ligde puanlar alıp üstlere tırmanmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz