Futbol

"İstediğimiz seviyeye geleceğiz"

30 Ağustos 2016 Salı 14:21 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2016 Salı 11:27

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu, kulübün internet sitesinde açıklama yaptı.

TFF 1. Lig'de ilk 2 haftada 1 puan alan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, takımdaki uyumun artmasıyla istedikleri seviyeye geleceklerini bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını, bu süreçte eksiklerini gördüklerini belirtti.

Zamanla oyun sistemlerinin oturacağını bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Takımdaki uyum daha da artacak ve istediğimiz seviyeye geleceğiz. Bundan şüphemiz yok. Yaşanan şanssız sakatlıklar, takımımıza yeni katılan oyuncularımızın çalışma sistemimize uyum sağlaması ile ilgili. Bu futbolcuların kısa sürede takıma katılmasıyla ilgili gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz."

Eroğlu, lige verilen aranın ardından Bandırmaspor maçını Doğanlar Stadı’nda oynamak istediklerini belirterek, "Umarız artık hazır hale gelir ve seyircimizle bütünleşebileceğimiz bir atmosferde, yepyeni ve futboldan keyif aldığımız bir ortama kavuşuruz." ifadelerini kullandı.

Altınordu'da Göztepe maçında sakatlanan Ozan Tahtaişleyen'in sol arka baldırında kısmi yırtık tespit edildiği ve tedavisinin 3 hafta süreceği açıklandı.

Umut Sözen’in kontrol amaçlı çekilen MR’ının temiz çıktığı, Kenan Karışık'ın da çarşamba günü MR'ının çekileceği bildirildi.

Erdoğan Yeşilyurt'un tedavisinin iki hafta daha süreceği, geçen sezon bitiminde topuğundan ameliyat olan sağ bek Uğur Arslan Kuru’nun ise 20 gün sonra çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz