Futbol

İstifa çağrısına başkandan cevap!

07 Nisan 2015 Salı 09:49 - Son Güncelleme 07 Nisan 2015 Salı 12:13

Antalyaspor Başkanı Gencer taraftarın istifa çağrısıyla ilgili açıklama yaptı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, istifa etmeleri halinde kente ihanet etmiş olacaklarını söyledi.

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, rakiplerinin yenildiği bir haftada Altınordu'ya sahalarında mağlup olmanın şokunu yaşadıklarını belirtti.

Bir hafta önce takımın çok güzel bir performans sergilediğini ancak Altınordu karşısında futbolcuların yürüyemez halde olduğunu ifade eden Gencer, bundan futbolcular, yönetim ve şehrin kaybettiğini vurguladı.

Her yenilgiden sonra yönetimin suçlandığını dile getiren Gencer, kendilerinin de yenilgiden sonra büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.

Gencer, Adana Demirspor karşısında tribünde şov yapan taraftarın Altınordu karşısında takımı yalnız bıraktığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şehir şampiyonluğu istemiyor mu' diye düşünüyoruz ancak biz hiçbir zaman seyirciye suç bulmadık. Bizi istifaya davet ediyorlar. Varsa alternatifleri buyursunlar, gelsinler. Her türlü teklife açığız. Bütün imkansızlıklara, bir lira gelirimiz olmamasına rağmen yaptıklarımız ortada. Yaptığımız transferler, kurduğumuz takım, borç ödemeleri, her şey ortada. Şöyle bir dönemde dahi takımın primlerini ve maaş ödemelerini yaparak sahaya çıkarttık. Bazı şeylerin para olmadığı ortaya çıkıyor. 7-8 aydır maaş alamayan kulüpler var. Bizim 3 yabancının maliyetinin karşılığı, bir Altınordu takımına denk geliyor. Masadaki değerlere göre maçın sonucu tayin edilmiyor."

Bu tartışmalardan kurtularak önlerindeki maçları kazanmanın çaresine bakmaları gerektiğine işaret eden Gencer, 8 maç daha olduğunu, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi.

"Biz bırakıp gidersek, taraftarın istifa talebine cevap verirsek Antalya'ya en büyük ihaneti yapmış oluruz. Takımı yarı yolda bırakamayız" diyen Gencer, takımın kalan 2 aydaki ihtiyaçlarının yönetimsiz olamayacağını vurguladı.

Ligde üst sıraları kovalayan takımları yendiklerini ancak alt sıradaki takımlara karşı sürekli puan kaybettiklerine dikkati çeken Gencer, bu durumu motivasyon eksikliğine bağladığını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz