Futbol

Kalpar ve Vural'ın açıklamaları...

27 Mayıs 2016 Cuma 23:20 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2016 Cuma 20:24

Multigroup Alanyaspor-Adana Demirspor maçı sonrası...

PTT 1. Lig play-off finalinde penaltılarda Adana Demirspor'a 3-1 üstünlük sağlayarak, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, takımının tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etmesinin iyi bir hatıra olarak kalacağını söyledi.

Kalpar, büyük bir mutluluk yaşayarak basın mensuplarının önüne çıktığını dile getirdi.

Oyuncularını yürekten kutladığını ve teşekkür ettiğini belirten Kalpar, "Biz bunu çok önceden hak etmiştik. Daha önceden ligi üçüncü bitiren hiçbir takım Süper Lig'e çıkmamıştı. Burada bir ilki yaşattık. Bu ilk, yıllar geçse de iyi bir hatıra olarak kalacak. İlk defa Multigroup Alanyaspor Süper Lig'e çıkıyor ve hocası benim. Bu ilki yaşamak çok güzel bir şey.'' diye konuştu.

Kalpar, bir basın mensubunun "Takımınızın başında kalacak mısınız?" sorusu üzerine "Multigroup Alanyaspor'da devam ediyorum. Anlaşmam öyle. Alanyaspor'u daha güçlü duruma getirmek iyi bir çalışma içinde olacağız.'' ifadelerini kullandı.

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise kendileri için çok trajik bir maç olduğunu ve penaltı atışlarıyla karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Multigroup Alanyaspor'u tebrik eden Vural, şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah Multigroup Alanyaspor önümüzdeki sezon Süper Lig'de kalıcı bir ekip olur. Onlara başarılar diliyorum. Onlar çok sevindi, biz de hakikaten çok üzüldük. Maçı çok gergin oynadık. İlk devre gol attık ve bu skoru koruyamadık. Daha sonra kalemizde golü gördük. İkinci devre daha çok pozisyon bulduk. Bizim 5, rakibimizin ise 2 pozisyonu var. Maçı kazanma şansımız vardı. Penaltı atışlarını iyi değerlendiremedik. Rakibimiz penaltılarda golleri buldu ve Süper Lig'e yükseldi."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz