Futbol

Karaman: "Hak etmedik", Buz: "Çok mutluyuz"

17 Ekim 2016 Pazartesi 00:34 - Son Güncelleme 16 Ekim 2016 Pazar 21:46

Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor maçının ardından teknik direktörler açıklama yaptı.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karaman, seyircileri önünde oynadıkları müsabakayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Futbolcularının iyi mücadele ettiğini ifade eden Karaman, "Bu mağlubiyeti hak etmedik. İstekli ve arzulu oynamamıza rağmen yapılan hatalarla gol yedik. Yenilgiyi takımıma yakıştıramadım. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Sezon başından beri oynayan, mücadele eden bir takımımız var. Saha içerisinde iyi niyetli mücadele eden birçok oyuncumuz olmasına rağmen basit hatalardan goller yedik. Umarın en kısa sürede bireysel hataları kapatarak mesafe almaya çalışırız." diye konuştu.

Buz: "Çok mutluyuz. Aslan payı futbolcuların"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz ise galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kritik bir 3 puan aldıklarını vurgulayan Buz, tekrar liderliğe yükselmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Haklı bir galibiyet aldıklarını anlatan Buz, "Bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Ligde haftanın son maçıydı, lider olarak gelmiştik. Bugün 3 puanı almak istedik. Şanlıurfaspor 6 maçta 4 gol yemiş, 4 gol atmış. Defansif anlamda çalışan bir ekip. Duran toptan 1-0 geriye düştük ama cevap verdik. Özellikle ikinci devre üstün oynadık. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz, çok mutluyuz. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Aslan payı futbolcu kardeşlerimde. Şanlıurfaspor da iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

5 gözaltı

Öte yandan, maçın ardından iki takım taraftarı arasında çıkan gerginlik nedeniyle 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz