Futbol

Kartal'dan, Denizlispor maçı yorumu

01 Nisan 2018 Pazar 23:53 - Son Güncelleme 01 Nisan 2018 Pazar 23:56

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Denizlispor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçın başında  aleyhlerine verilen penaltı ile Alihan'ın ikinci sarı karttan atılması kararlarının doğru olmadığını belirterek, "Alihan'ın pozisyonunu televizyondan izlediğimizde çok hafif değiyor, değmiyor gibi. Maçtan sonra Mehmet Akyüz'le de konuştuk. Kırmızı kartın çok ağır bir karar olduğunu söyledi. Üç tane de lehimize verilmeyen penaltı vardı. Futbolda daha fazla konuşmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Burada 10 kişi kaldıktan sonra da futbol oynadıklarını dile getiren Kartal, " Sonuçta bugün kaybettik. Bugünkü maçla ilgili bütün görüntüleri, aleyhimize verilen ve lehimize verilmeyen görüntülerle ilgili yönetim kurulumuz bir çalışma yapıyor. Hafta içinde kulübümüz gerekli açıklamaları yapacaktır. Biz de kalan beş maçımızı kazanıp şampiyonluk yarışından kopmadan, sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olmaya çalışacağız. İnşallah bunu da başarırız." diye konuştu.

Öte yandan, protokol tribününde rakip takım yöneticileri arasında çıkan gerginlikte yüzüne aldığı darbe ile yaralanan ve sağlık ekibince hastaneye kaldırılan Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla, tedavisinin ardından Kınıklı Polis Merkezi'ne gelerek MKE Ankaragücü Kulübü yöneticilerinden şikayetçi oldu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz