Futbol

"Kaybetme lüksümüz kalmadı"

02 Nisan 2014 Çarşamba 17:18 - Son Güncelleme 02 Nisan 2014 Çarşamba 17:20

T.Denizlispor Başkanı Özsoy, camiaya mesaj verdi.

PTT 1. Lig'de dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Tekden Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Özsoy, "Her futbolcu lig sonuna kadar gücünün üzerinde performans sergilemeli" dedi.

Özsoy, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gösterilen mücadeleden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladığını, yedikleri talihsiz bir golle mağlup olduklarını belirtti. Ligde pazar günü oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor'un kırılma maçı olduğunu kaydeden Özsoy, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Futbolcularımıza yapılacak olan ödemelerde biraz daha dikkatli olmalıyız. Kritik bir haftaya başlıyoruz. Kaybetme lüksümüz kalmadı. Bu nedenle her futbolcu lig sonuna kadar gücünün üzerinde performans sergilemeli. Kaybetmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Rakibimizin durumu da çok parlak değil. Bu maçı kazanıp rahatlamalıyız. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında da galip gelerek önümüzdeki sezonun hesaplamalarını yapmaya başlayacağız. Önümüzdeki sezon çok daha güçlü bir Tekden Denizlispor olacak."

Özsoy, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı için bilet fiyatlarında indirime gittiklerini, kale arkası 2, maraton 4 ve kapalı tribün biletlerinin 8 liradan satılacağını açıkladı. Sakatlığından dolayı Saşha Yunisoğlu ile sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini bildiren Özsoy, Azeri futbolcuya takıma vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan kulübü idari birimlerinin Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nden Lise Caddesi'ndeki eski yerine taşındığı bildirildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz