Futbol

Kıyak: Mağlubiyet serisine son verdiğimiz için çok mutluyuz

26 Ocak 2019 Cumartesi 17:09 - Son Güncelleme 26 Ocak 2019 Cumartesi 17:13

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Tetiş Yapı Elazığspor'u 3-0 yenen Boluspor'un teknik sorumlusu Bahadır Kıyak, "İnşallah bu galibiyet, sezon başında yakaladığımız galibiyet serileri gibi bir başlangıç olur." dedi.

Kıyak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Boluspor'un son haftalarda maç kazanamadığına dikkati çekerek, bugün elde ettikleri galibiyetle buna son verdiklerini belirtti. 

Karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını ifade eden Kıyak, "Daha önce de söyledik. Biraz zor zamanlardan geçiyoruz. Kulübümüz hafta içi oynadığımız kupa maçı ile bu karşılaşma için bizleri görevlendirdi. Biz de elimizden geldiği kadarıyla arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Bu mağlubiyet serisine son verdiğimiz için çok mutluyuz." diye konuştu.

Kıyak, kazandıkları bu karşılaşmanın yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"İnşallah bu galibiyet, sezon başında yakaladığımız galibiyet serileri gibi bir başlangıç olur. Elazığspor gibi takımlara karşı oynanan maçların konsantrasyonu zor oluyor. Ancak maçın başında bulduğumuz goller bizi rahatlattı. Sonunda da 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz