Futbol

Kutlu gelecekten umutlu

12 Eylül 2015 Cumartesi 23:18 - Son Güncelleme 12 Eylül 2015 Cumartesi 23:21

"Bugün belki iki puanı kaybettik ama oyun anlamında gelecek adına umut verdik"

PTT 1. Lig'de sahasında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmada oyun anlamında gelecek adına umut verdiklerini söyledi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son dönemlerdeki terör olaylarını kınayarak, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Bugün şanssız bir gün yaşadıklarını ifade eden Kutlu, rakibin gol dışında şutunun olmadığını aktardı.

Kutlu, şunları kaydetti:

"Bugün belki iki puanı kaybettik ama oyun anlamında gelecek adına umut verdik. İnşallah her geçen gün daha iyi olacağız. Genç ve diri bir takıma karşı mücadele ettik. Özellikle maçın son bölümünde Erkam'ın sakatlık yaşayıp, saha kenarına gelmesinin ardından tecrübeli oyuncumuzun eksikliğini hissettik ve gol yedik. Ama dediğim gibi maçın geneline baktığımız zaman her hafta performans olarak üzerine koyan bir takımız. Sürekli gelişen, umut veren bir takım olmamız gelecekte çok daha iyi işler yapacağımızı gösteriyor."

Final paslarında başarılı olamadıklarını belirten teknik direktör Kutlu, daha çok çalışarak, eksiklerini gidermek istediklerini söyledi.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise milli maç nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirtti.

Bu maçta, hazırlık döneminde ortaya koyulan performansın çok daha altında bir görüntü çizdiklerini anlatan Eroğlu, "Çok açık söylüyorum, geride kalan 4 haftanın en kötü performansını ortaya koyduk. Bugün gerekenleri yapamadık. Bunu yapmayınca da doğal olarak rakip üzerinize geliyor. Gol yedikten sonra ileride kalabalık olmaya başladık ve golü bulduk. Ama bu yeterli değil" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz