Futbol

Kutlu mutlu Sözeri üzgün

21 Ocak 2014 Salı 00:01 - Son Güncelleme 21 Ocak 2014 Salı 00:02

Mersin İdmanyurdu - Orduspor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'de sahasında Orduspor'u 1-0 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, kendileri için önemli bir maç olduğunu ve kazanan oyuncularını kutladığını söyledi.

Kutlu, maçın ardından yapılan basın toplantısında, Orduspor'un deplasmanda başarılı sonuçlar alan bir takım olduğunu kaydederek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Oyuncularımızı kutluyorum. İlk yarı iyi oynayan, futbol adına her şeyi yapan takım görüntüsündeydik. İkinci yarı Orduspor daha iyiydi, gerçekten iyi oynadılar ve iyi mücadele ettiler. Önümüzdeki hafta da kazanıp, koyduğumuz hedeflere ilerlemek istiyoruz" dedi.

Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise Mersin İdmanyurdu maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek "Golü biz atsaydık, oyunun seyri değişecekti" ifadesini kullandı.

Maçın hemen başında yedikleri golün ritimlerini bozduğunu ifade eden Sözeri, şunları belirtti:

"İlk yarı kötü oynadık, ancak ikinci yarıda kazanmak için her şeyi yaptık. Kazanacak derecede futbol oynadık ve mücadele ettik. Topu kaleye sokamazsanız mağlup olursunuz. Mersin İdmanyurdu'nu tebrik ediyorum. İlk yarı bizden daha iyi oynadılar. Artık önümüze bakacağız, daha çok maç var. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Golü biz atsaydık, oyunun seyri değişecekti."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz