Futbol

"Maçı 3-2'de kaybedebilirdik"

24 Ekim 2015 Cumartesi 20:03 - Son Güncelleme 24 Ekim 2015 Cumartesi 20:07

Mehmet Altıparmak: "Malatyaspor'dan çok daha fazla mücadele ettik.

PTT 1. Lig'de deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenen Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligde son yedi haftadır galip gelemeyen bir takım olduklarını bu yüzden oyuncularına Yeni Malatyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu anlattığını ifade etti.

Yeni Malatyaspor maçının mücadele maçı olacağını bildiklerini belirten Altıparmak, "Oyuncularıma da hep aynı şeyi söyledim. Onlar kadar mücadele ettiğimizde kazanacağımızı da söylemiştim. Bugün maçın 85-90 dakikalık bölümünü gerçekten çok iyi oynadık. Yeni Malatyaspor takımı 10 kişi kalana kadar doğru dürüst pozisyonu yok. Maçın geneline baktığımızda top hakimiyeti tabi golleri erken bulduğumuz için bizdeydi. Oyunu istediğimiz gibi yönlendiriyorduk" diye konuştu.

Altıparmak, Yeni Malatyaspor'un on kişi kalmasına rağmen iyi oynadığını kaydederek, şunları söyledi:

"Son on dakikada uzatmalarla birlikte inanılmaz bir Malatyaspor vardı. Belki maçı 3-2'de kaybedebilirdik. Kalecimizin çıkardığı 2-3 tane pozisyon var. Bütün pozisyonlar son dakikalara denk geldi. Malatya çok zor bir deplasman, geçen hafta hocasını değiştirmiş deplasmanda Giresun takımını yenmiş bir takım. Bu anlamda bizim için çok zor bir karşılaşmaydı ama biz sahada hem gereken mücadeleyi hem de istek ve arzuyu gösterdik. Bu galibiyeti bütün sevdiklerimize, uzun süredir bizden galibiyet bekleyen herkese armağan ediyoruz."

Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, basın toplantısında yer almadı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz