Futbol

Malatya, 'Ceylanlar'ı gözüne kestirdi

07 Nisan 2016 Perşembe 17:55 - Son Güncelleme 07 Nisan 2016 Perşembe 15:02

Ali Ravcı: "Şanlıurfaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Sahada elimizden gelen mücadeleyi göstererek Şanlıurfaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve inancımız da var" dedi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta Balıkesirspor maçında kazandıkları 3 puanla rahatladıklarını ifade etti.

Bu hafta yine sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçına tüm hızıyla hazırlandıklarını anlatan Ravcı, "Önemli bir maça çıkacağız. Şanlıurfaspor alt sıralardan kurtulmak için mücadele veriyor. Rakip kim olursa olsun bizim için fark etmiyor. Rakibin pozisyonu ya da durumuyla ilgilenmiyoruz. Sahada elimizden gelen mücadeleyi göstererek Şanlıurfaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve inancımız da var" diye konuştu.

Futbolcularına her zaman inanarak güvendiklerini dile getiren Ravcı, kalan maçlarda puanlar toplayıp ligi en iyi yerde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ravcı, ligde kalıcı olma hedefiyle sezona başladıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Öncelikli hedefimiz buydu. Bunu yüzde 60-70 matematiksel olarak olmasa da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu 7 haftalık süreç bize neyi gösterir onu da bilemiyoruz. Futbolda her an her şey olabilir. Ama şu da bir gerçek biz ne zaman play-off lafı etsek o hafta hep bizim için hüsranla sonuçlandı. Biz yine de sağlam adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Maç maç değerlendirmek istiyoruz. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var ve tek amacımız bu maçı galip tamamlamak. Süreç ne gösterir onu bilemeyiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz