Futbol

Manisa'da transfer çalışmaları

15 Ocak 2015 Perşembe 20:33 - Son Güncelleme 15 Ocak 2015 Perşembe 20:36

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da, Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, transfer çalışmaları kapsamında 10 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını, 8 futbolcu aldıklarını söyledi.

Abdullah Mergen, transfer çalışmaları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Takımdaki 10 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını belirten Mergen, "Kenan Arslanoğlu, Süleyman Çelikyurt, Tayfun Cora, Canberk Dilaver, Mustafa Sarp, Anıl Çetin, Kudret Kanoğlu ve Zeki Sinanoğlu ile yollarımızı ayırdık. Ayrıca Oğuzhan Palaz ve Melih Şencan'ı da kiralık olarak vermiştik. Manisaspor olarak yollarımızı ayırdığımız bu 10 futbolcunun yerine ise Şaban Genişyürek, Yusuf Akyel, Melih Yeğin, Hüsnü Başkurt, Furkan Şeker, Muhammet Sercan, Umut Kaya ve eski futbolcumuz Gökhan Sazdağı affederek, kadroya aldık" dedi.

Sakatlığı geçen Barbaros Barut'un takıma katıldığını belirten Mergen, teknik heyetin talebi doğrultusunda bir veya iki mevkide bütçelerine göre oyuncu alabileceklerini bildirdi.

Manisaspor Kulübünden yapılan açıklamada da takımın ikinci yarı hazırlıkları kapsamında, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor ile 17 Ocak Cumartesi günü 14.00'te Mümin Özkasap Tesisleri'nde hazırlık maçı yapılacağı bildirildi.

Etiketler : ManisasporTransfer
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz