Futbol

Mehmet Ak: Zor ama imkansız değil

11 Nisan 2021 Pazar 22:05 - Son Güncelleme 11 Nisan 2021 Pazar 22:12  |  Kaynak : İHA

Ankaraspor Teknik Direktörü Mehmet Ak, 2-1 kazandıkları Adanaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu maçı kazanmak çok önemliydi. Kalan haftaların tamamını kazanırsak ‘Zor ama imkansız değil’ cümlesini gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Ankaraspor Teknik Direktörü Mehmet Ak, Adanaspor karşılaşmasının ligin devamını nasıl oynayacaklarıyla ilgili önemli bir maç olduğunu söyledi.

Mehmet Ak, "Şartlar ne olursa olsun galip gelmek gerekiyordu ve bunu başardık. Bu galibiyet bize Altay maçı için moral olacak. O maçı da kazanırsak çok farklı hedefler koymayı somut hale getirebiliriz. 2-0’dan sonra 3 veya 4’ü bulabilirdik. Ligin ayağı kısalıyor. Bütün takımlar zorlu maçlar oynuyor. Bu maçı kazanmak çok önemliydi.

Kalan haftaların tamamını kazanırsak 'Zor ama imkansız değil' cümlesini gerçekleştirmiş olacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah Perşembe günkü Altay maçını da kazanarak yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, "Bugün ki maça başlarken hem bu sahanın şanssızlığını kırmak istiyorduk hem de Ankaraspor’u yenip önümüze çok daha iyi bakmak istiyorduk. Kazanıp rahatlamak istiyorduk. Maç futbolun doğasında olan entresan bir golle başladı. Sonra hiç istemediğimiz bir sakatlık oldu. Ona rağmen oyunu toparlayıp üstünlüğü ele aldık. Çok istedik skoru dengelemeyi ama ilk yarı bunu beceremedik.

İkinci yarı skorda dengeyi sağlayıp öne geçmek istiyorduk ama rakibe çok net bir pozisyon verdik. Bizde elimize gelen fırsatları gole çeviremedik. Bugün çok istediğimiz bir maçı kaybettik. Çarşamba gün ki maça yarın itibariyle hazırlanmaya başlayacağız” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz