Futbol

Mehmet Altıparmak: Yenemiyorsan yenilme

19 Eylül 2021 Pazar 20:27 - Son Güncelleme 19 Eylül 2021 Pazar 20:28  |  Kaynak : AA

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, TFF 1. Lig'in 6. haftasında 2-2 berabere kaldıkları Gençlerbirliği maçında 1 puanı son dakika gölüyle kurtardıklarını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, müsabakaya kazanmak için çıktıklarını belirtti.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini aktaran Altıparmak, "Tabii ki golden sonra rakibin reaksiyon vereceğini biliyorduk. İlk yarı son dakika golü yemeseydik, soyunma odasına önde girecektik. Yine de ikinci yarıya baskılı başladık. İkinci golü yediğimiz zamana kadar istediğimiz oyunu oynadık. İki tane korner golü yedik. Bize yakışmayan goller oldu. 2-1 geriye düştükten sonra açıkçası maçı kurtarmak için çok fazla oyuncu ile hamle yapmaya çalıştık. Çok fazla da pozisyon verdik. Rakibin 3-1 veya 4-1'i yakalayacak pozisyonları vardı. Maçı sonuna kadar bırakmayan bir takımımız vardı. Son dakika da olsa gol atarak bir puan aldık. Gençlerbirliği maçını bizim iç sahada kazanmamız lazımdı ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin." ifadelerini kullandı.

Diyadin: Maçın 3-1 veya 4-1 lehimize bitmesi lazımdı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Samsun'un zor bir deplasman olduğunu dile getirdi.

Oyuncularına çok zor maç olacağını söylediğini ancak rakibin zaaflarının bulunduğunu anlattığını vurgulayan Diyadin, şu görüşlerini aktardı:

"Doğru oynadığımızda çok gol pozisyonuna gireceğimizi biliyorduk. Özellikle kontra ataklarla... Nitekim bol pozisyon bulduk. Maçın ilk yarısı bizim lehimize 3-1 veya 4-1 gibi bitmesi gerekirdi. İkinci yarının başında biraz Samsunspor'un baskısı olsa da yine birçok pozisyon bulduk. Dakika 70-75'e geldiğinde normalde maçın 3-1 veya 4-1 skora gelmesi lazımdı. Böyle goller kaçırdığımız zaman, bu ligde son dakika sürpriz goller olabiliyor. Bunun için çok üzgünüz. Çok pozisyona girdik. Oyunu disiplini oynadık ve her şey planladığımız gibi gitti. Galibiyeti hak ettiğimiz maçta 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz