Futbol

Menemenspor'dan taraftarına Atatürk Stadı çağrısı

19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:52 - Son Güncelleme 19 Ağustos 2019 Pazartesi 15:59

Menemenspor Sportif Direktörü Cenk Laleci, "Taraftarımızı Atatürk Stadı'na bekliyoruz. Desteğe çok ihtiyacımız olacak. Sadece Hatayspor maçını burada oynayıp evimize döneceğiz" dedi.

TFF 1. Lig'de kulüp tarihinde ilk kez mücadele edip açılış maçında Giresunspor'u deplasmanda 2-0 yenen Menemenspor'dan Atatürk Stadı'nda oynayacakları Hatayspor maçı için çağrı geldi.

İzmir ekibinin sportif direktörü Cenk Laleci, Passolig gişelerinin monte işlemi nedeniyle Hatayspor'u İlçe Stadı'nda ağırlayamayacaklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Çok iyi bir takım kurduk. Son olarak Gençlerbirliği'nde oynayan sağ bek Canberk Aydın'la her konuda anlaştık. Taraftarımızı Atatürk Stadı'na bekliyoruz. Desteğe çok ihtiyacımız olacak. Sadece Hatayspor maçını burada oynayıp evimize döneceğiz. Ancak İzmir'de taraftarımızın varlığını güçlü bir şekilde hissetmeliyiz. Bize gönül verenlerin güzel bir ambiyans yaratmasını istiyoruz. Taraftarımızın keyif alacağı, sonuç ne olursa olsun alkışlayacağı bir ekiple mücadele edeceğiz. İzmir'de bizi yalnız bırakmasınlar. İyi bir başlangıç yaptık, devamını da getireceğiz."

Bu sezon TFF 1. Lig'e yükselen ve henüz 119 taraftarının Passolig kartı aldığı Menemenspor, Süper Lig ve 1. Lig'deki 36 takım içinde en az Passolig'e sahip takım konumunda bulunuyor.

Kaynak: DHA, AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz