Futbol

"Mücadelemiz sonuna kadar sürecek"

04 Mayıs 2015 Pazartesi 23:56 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2015 Salı 00:00

Eriş "Kaybetmediğimiz için ligde kalma mücadelemiz sonuna kadar sürecek"

PTT 1. Lig'de Manisaspor'la 1-1 berabere kalan Bucaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, "Kaybetmediğimiz için ligde kalma mücadelemiz sonuna kadar sürecek" dedi.

Eriş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kendilerinden bir basamak üstteki Manisaspor'u yenip son haftalara girerken avantaj sağlamak istediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Takımının golü erken bulduğunu hatırlatan Eriş, şöyle konuştu:

"Golü erken bulduysanız ikinci golü de bulmak zorundasınız. Bizim çocuklar pozisyonlar buldu ama değerlendiremedik. Maçı kaybetsek ligde kalma ihtimalimiz çok zorlaşacaktı. Kaybetmediğimiz için ligde kalma mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Maalesef bazı oyuncularımızın sakatlanması oyun formatımızı çok etkiledi. Tecrübesiz oyuncular var. Henüz kimsenin havlu atmadığı bir lig yaşayacağız."

Eriş, oyuncularının verdiği mücadeleden memnun olduğunu vurgulayarak, sezon bitimine 3 hafta kala kazandıkları bir puanın, ligde kalma adına önemli olduğunu ifade etti.

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu ise Bucaspor'un çok iyi bir seyircisi olduğunu, iyi baskı yaptıklarını belirtti.

Dördüncü dakikada gol yemelerinin maçı zorlaştırdığını dile getiren Mutlu, "Sonra oyunu dengeledik. İkinci yarı uygun değişiklikler yaptık, pozisyonlar bulduk. Maçın bitimine 2 dakika kala golü bulduk. Buraya gelirken hedefimiz puanla dönmekti, yenemiyorsak yenilmemekti. Kalan 3 maçta rakiplerimizle puan farkını koruyup ligde kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz