Futbol

Ömer Erdoğan'dan galibiyet yorumu

10 Mart 2020 Salı 20:19 - Son Güncelleme 10 Mart 2020 Salı 20:26

TFF 1. Lig'in 27. haftasında BB Erzurumspor'u 3-1 mağlup eden Karagümrük'ün teknik direktörü Ömer Erdoğan yaptığı açıklamada, "İkinci yarı aslanlar gibi mücadele ettiler, güzel ve önemli bir galibiyet aldık. Bugün bunu kutlayacağız" dedi.

TFF 1. Lig'in 27. haftasında Erzurum’da oynanan müsabakada BB Erzurumspor, Fatih Karagümrükspor’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Ömer Erdoğan karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ömer Erdoğan, “Maçın değerlendirmesini yapmam gerekiyorsa ilk yarıda sahada olmayan bir takım vardı, mücadele anlamında. Devre arasında futbolcularla yaptığımız görüşmede gerçek kimliğimizin bu olmadığını, ilk yarıyı kafamızdan silmemiz gerektiğini belirttim. Oyunculara ‘ikinci yarı gerçek karakterinizi sergileyin yenilsek de bütün sorumluluğu ben alacağım’ dedim. İkinci yarı aslanlar gibi mücadele ettiler, güzel ve önemli bir galibiyet aldık. Artık öbür maçlara bakacağız. Bugün galibiyet sevincini kutlayacağız. Yarın ilk yarının bize yakışmayan futbolunun analizini yapıp daha iyi futbol, mücadeleyle sezon sonu hedeflediğimiz yerlere ulaşırız” diye konuştu

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz