Futbol

"Önemli bir maçtan 3 puan aldık"

02 Ekim 2021 Cumartesi 17:17 - Son Güncelleme 02 Ekim 2021 Cumartesi 18:27  |  Kaynak : AA

Tuzlaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Ankara Keçiörengücü maçının ardından önemli bir müsabakadan 3 puan aldıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 8. haftasında Tuzlaspor, iç sahada karşı karşıya geldiği Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Tuzlaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakanın ilk bölümünde topa sahip olduklarını vurgulayan Tütüneker, “İlk yarı 20-25 dakika iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi oynadık ama 20’den sonra geri çekilmeler başladı. Dolayısıyla kısır geçti. Keçiörengücü iyi bir takım. Bizim için önemli maçtı ve 3 puan aldık. Puanımızı 14 yaptık. Ortalama 2 puanla gidiyoruz. İki hafta ara var. Sakatları düzeltip inşallah 2 hafta sonra devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hamdi Yılmaz: "Kişisel hatamızdan gol yedik"

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz da basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sahaya iyi bir oyun yansıttıklarını aktaran Yılmaz, “Rakibe pozisyon vermedik. Kendi kişisel hatamızdan gol yedik fakat oyun içerisinde hakemin de rolü çok büyüktü penaltımızı vermedi, kırmızı göstermesi gereken yerde kart göstermedi. Bunun yanında bir futbolcu tam 3 kez yatmasına rağmen sarı kart gösterip onu oyuna teşvik etmedi. Oyunun temposunu yükselttik ama olmayan faullerle hakem oyunun temposunu düşürdü. Futbolcularımı kutluyorum. Bunu devam ettirdiğimiz sürece kendi sahamızda Kocaelispor maçıyla çıkışa geçeceğimiz ümit ediyorum. Milli maç arasında daha iyi kosantrasyon sağlamak için çalışacağız” dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz