Futbol

Orduspor'a taraftardan yoğun ilgi!

23 Ağustos 2014 Cumartesi 20:21 - Son Güncelleme 23 Ağustos 2014 Cumartesi 20:24

"Orduspor için 1 forma da sen al" kampanyasına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da yaşanan maddi kriz nedeniyle başlatılan "Orduspor için 1 forma da sen al" kampanyasına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Transfer yasağının kalkması için gereken 5 milyon lirayı temin edemeyen mor-beyazlı ekip, "Orduspor için 1 forma da sen al" kampanyası başlattı.

Kulübün resmi ürünlerinin satıldığı "Orduspor Stor 52" isimli mağazaya giderek alışveriş yapan taraftarlar, kampanyaya duyarsız kalmadı.

Orduspor'a gönül verenler, forma, eşofman, bileklik, yağmurluk, ayakkabı ya da tişört satın alarak maddi açıdan zor günler geçiren takımlarına destek oldu.

Vali Balkanlıoğlu'dan kampanyaya destek

Öte yandan, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, "Orduspor için 1 forma da sen al" kampanyasına kendisinin de duyarsız kalamadığını belirtti.

Mor-beyazlı takıma destek verilmesi durumunda eksi görkemli günlerine geri döneceğini ümit ettiğini ifade eden Balkanlıoğlu, "Kampanyaya ilk etapta 30 forma alarak destek verdim. Desteğin ilerleyen günlerde süreceğini belirtmek istiyorum" dedi.

Kampanyaya, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu Baro Başkanı Oktay Çanak, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz 52'şer, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener 20, eski Ordusporlu futbolcu Ahmet Kuru 5, Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz 300, OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal 15, Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Necati Aydın da 10 forma alarak destek verdi.

Ordu merkezli uydudan yayın yapan ALTAŞ TV de kampanya boyunca canlı yayın yapma kararı aldı. 5 bin 200 formanın satılıncaya kadar canlı yayının süreceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz