Futbol

Orhan Kaynak: Elazığspor'u kurtarabilirler

21 Ocak 2019 Pazartesi 22:55 - Son Güncelleme 21 Ocak 2019 Pazartesi 23:00

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında karşılaştığı Adanaspor'a 1-0 yenilen Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, alınan sonuçtan çok kulübün içinde bulunduğu durumdan çıkmasını önemsediklerini söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Orhan Kaynak, Adanaspor ile aralarında 3 puan fark olduğunu ve bu nedenle maçın kendileri için önem arz ettiğini dile getirdi.

İkinci yarının ilk haftasındaki bu maça, önemli oyuncularından yoksun çıktıklarını vurgulayan Kaynak, şunları söyledi:

"Sayısal olarak eksik değildik ama bu ligde ilk defa oynayan futbolcularla maça çıktık. Futbolcularımız elinden gelenin en iyisini yaptı. Adanaspor'a baktığımız zaman, çok önemli oyuncuları var. Büyük bir camia, onları da kutluyorum. Bizim için maçtan ziyade, kulübün yaşaması önemli. Bu anlamda bir yönetimin oluşması lazım. Kayyum heyeti devam ediyor. Kulüp bu şartlarda devam ederse, muhtemelen kapanacak. Kapanmaması için bu hafta sonuna kadar çok değerli iş adamları, spor adamları, basın, taraftarlar bize destek veriyor. Eski başkanlarımız, yöneticilerimiz bir araya gelip Elazığspor'u kurtarabilirler."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz