Futbol

Osman Özköylü'den özeleştiri

14 Aralık 2019 Cumartesi 18:21 - Son Güncelleme 14 Aralık 2019 Cumartesi 18:28

TFF 1. Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, takımın kalitesini, direncini ve oyuncu seviyesini çok yukarılara çıkarmaları gerektiğini belirtti.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü sonuçlar aldıkları için derinden üzüldüklerini dile getirdi. 

Karşılaşma öncesinde istek, arzu ve beklentilerinin çok farklı olduğunu anlatan Özköylü, "Daha iyi oynamamız, daha çok mücadele etmemiz ve rakibe daha çok direnç koymamız lazımdı. Ancak bu anlamda yumuşak kalıyoruz. Bu direnci ortaya koyamıyoruz. Tabii ki eksik oyuncularımızın saha içinde olmayışı da bizi etkiledi. Bugün ilk 11'de oynayabilecek 5 arkadaşımız yoktu." diye konuştu.

Osman Özköylü, hedeflerinin ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak olduğunu aktararak, "Artık kalan 2 maçı en iyi şekilde geçmeyi isteyeceğiz. Bir an önce bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için devre arasının gelmesini bekleyeceğiz. Çok ciddi bir planlama yapmamız gerekiyor. Takımın kalitesini, direncini ve oyuncu seviyesini çok yukarılara çıkarmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Halen sezon başında eksik yapılan hazırlıkların sıkıntısını çektiklerini belirten Özköylü, şunları kaydetti:

"Ancak teslim olmak yok, savaşacağız. Mücadelemize devam edeceğiz. Planlamamızı doğru yapacağız. Kalan maçları inşallah en iyi şekilde geçip ondan sonra çok farklı bir takım ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bu, çok net görünüyor. Ben hiçbir zaman teslim olmayacağım. Hiçbir şekilde bu takımı bu durumda bırakmayacağız. Çok daha iyi noktaya ulaştıracağız."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz