Futbol

Otyakmaz: "Şans yanımızdaydı"

02 Ekim 2016 Pazar 23:07 - Son Güncelleme 02 Ekim 2016 Pazar 20:10

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, Altınordu karşısında alınan 2-1'lik galibiyeti yorumladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Şampiyonluğa oynayan takımların biraz da şansa ihtiyacı vardır. Bugün de biraz şans yanımızdaydı, biraz daha istekliydik." dedi.

Sivasspor'un, sahasında Altınordu'yu 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından kulübün internet sitesinden açıklamada bulunan Otyakmaz, bazı dönemlerde düşünülen şeylerin gerçekleşmediğini belirterek, "Osman hocamız sanırım bu takımın nasıl oynayacağı yönündeki fikrini değiştirmesi gerekiyordu anladığım kadarıyla ama düşüncelerinden taviz vermedi. 5 maçta alınan 4 puanın ardından maalesef faturalar hocalara kesilir yine öyle oldu." ifadelerini kullandı.

Sivasspor ile önceki gün 3. kez sözleşme imzalayan teknik direktör Mesut Bakkal'ın takımı iyi tanıdığını aktaran Otyakmaz, "Takımımızı tanıyan geçtiğimiz yıl düşmemek adını elinden gelen mücadeleyi gösteren ama maalesef başaramadığımız Mesut Bakkal ile tekrar sözleşme imzaladık. Bugünde gol pozisyonları açısından bol gol pozisyonlu maç oldu." açıklamasında bulundu.

Rakipleri Altınordu takımını da tebrik eden Otyakmaz, "İlk defa bir rakibimiz burada kora kor top oynamaya çalıştı. Altınordu, Türk futbolunun gurur duyacağı bir takım ve tam manasıyla iyi bir spor kulübü. Kendilerini tebrik ediyorum." değerlendirmesi yaptı.

Sivasspor'da Ahmet Cebe'nin kırmızı kart görmesine rağmen takımın çok iyi mücadele verdiğini anlatan Mecnun Otyakmaz, şunları kaydetti:

"10 kişi kalmamıza rağmen kontra ataktan net gol pozisyonlar bulduk. Biraz pozisyon da verdik. Son dakikalar bizim adımıza biraz sıkıcı geçti ama neticede yeni hocamız ilk maçında içeride galip geldi. Futbolumuzda bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Çok net pozisyonlar da bulduk ama son hareketlerde biraz başarısızdık. Şampiyonluğa oynayan takımların biraz da şansa ihtiyacı vardır. Bugün de biraz şans yanımızdaydı, biraz daha istekliydik. Hoca değişikliği, yeni motivasyon ve kazanmayı bildik. Takımımı tebrik ederim."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz