Futbol

"Oyuncularım üst düzey mücadele etti"

03 Kasım 2019 Pazar 20:00 - Son Güncelleme 03 Kasım 2019 Pazar 20:46

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, deplasman fobilerini yıktıklarını ifade ederek, Fatih Karagümrük mücadelesini daha önce koparabilecek şansları yakaladıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 10. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük’ü 1-0’lık skorla mağlup etti.

Sözeri, maç boyunca pozitif işler yaptıklarını dile getirerek, "Çok değerli bir 3 puan aldık. Maça iyi başladık, iyi işler yaptık ve pozisyonlara girdik. Onları değerlendirebilsek, maçı daha erken koparabilirdik. Bizim gibi takımların bulduğu pozisyonları değerlendirmesi gerek. Oyuncularım üst düzey mücadele etti." şeklinde konuştu.

Fatih Karagümrük'e hiç pozisyon vermediklerini anlatan Erkan Sözeri, "Oyun disiplininden kopmadık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Deplasman fobimiz vardı. Bunu da yıkmış olduk. Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Maçın hakemlerini de tebrik ediyorum. Çok zor bir maçı iyi yönettiler. Kritik hatalar yapılmadı." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz