Futbol

'Oyuncular,kendilerini ligden düşmüş kabul ediyorlar'

27 Ocak 2018 Cumartesi 20:33 - Son Güncelleme 28 Ocak 2018 Pazar 03:00

TFF 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Samsunspor'a 2-0 yenilen Grandmedical Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Oyuncu grubunda biraz enerji düşmesi var, kendilerini ligden düşmüş kabul ediyorlar" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taşkın, geçen hafta içinde alacakları ödenmediği için 9 önemli futbolcunun takımdan ayrıldığını hatırlattı.

Genç ve tecrübeli oyunculardan karma yaparak sahaya çıktıklarını aktaran Taşkın, "Bizim yaptığımız hatalardan dolayı Samsunspor 2 gol buldu" dedi.

Kendilerinin de Samsunspor'un da zor günler geçirdiğini ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Yakaladığımız gol pozisyonları vardı. Oyuncu grubunda biraz enerji düşmesi var, kendilerini ligden düşmüş kabul ediyorlar. Göreve 10 gün önce geldik ve taktik anlamda biraz üzerine bir şeyler koyabildik. Mental anlamda oyuncuları biraz daha geliştirmemiz ve inandırmamız lazım. Biz de Samsunspor da zor zamanlar yaşıyor. Önümüzde 15 maç var ve bunlara bakacağız. Düşmek de ligde kalmak da önemli değil, sonuna kadar bu yolda çok ciddi çalışmalar yapacağız. Ligdeki puan sıralamasında üzerimizdeki takımla aramızda 7 puan var. Şehirde biraz kenetlenme olursa, takıma sahip çıkarlarsa inşallah sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz