Futbol

ÖZET | 1461 Trabzon veda maçında coştu!

03 Mayıs 2014 Cumartesi 18:53 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2014 Cumartesi 19:49

PTT 1. Lig'den düşmesi kesinleşen iki ekip Trabzon'da karşılaştı.

PTT 1. Lig'in son hafta maçında 1461 Trabzon  evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı.  Maç ev sahibi ekibin 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Ligden daha önce düşmesi kesinleşen iki takımdan 1461 Trabzon Ligi 35, TKİ Tavşanlı Linyitspor ise 34 puanda tamamladı.

 PTT 1. Lig

1461 Trabzon: 4 - TKİ Tavşanlı Linyitspor: 0

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Serkan Tokat, Volkan Akçit, Serkan Olguncan

1461 Trabzon: Mert Danışmaz, Göksu, Oğulcan, Alim (Dk. 62 Ömer), Muhammet Mahmut, Batuhan, Ali Kemal (Dk. 73 Mert Erdoğan), Barış, Savaş, Alihan, Onur

TKİ Tavşanlı Linyitspor: Erhan, Bersis, Hasan Yaşar, Hasan Erbey, Kemal (Dk. 68 Muhammet İkbal), Soner, Enes, İsmail, Ömürcan (Dk. 74 Harun), Abdi, Egecan (Dk. 55 Gökhan)

Goller: Dk. 45 Barış, Dk. 55 (Penaltıdan) ve 62 Savaş, Dk. 87 Alihan (1461 Trabzon)

Kırmızı kart: Dk. 52 Erhan (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

Sarı kartlar: Dk. 37 Muhammet Mahmut (1461 Trabzon), Dk. 75 Bersis, Dk. 83 Abdi (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

"Buruk bir mutluluk yaşıyoruz"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyete rağmen ligden düşmeleri nedeniyle buruk bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Al, maçın ardından düzenlenen toplantıda, ligden düşmelerinin geçen hafta kesinleştiğini anımsatarak "Bugün genç arkadaşlara fırsat verdik. Ligde çok kritik bir süreçten geçtiğimiz için onlara şans tanıyamamıştık. Ancak hepsi de bugün maşallah gelecek adına umut verdiler. Maçı galibiyetle bitirmemize rağmen buruk bir mutluluk yaşıyoruz" dedi.

1461 Trabzon'un ligden düşmesine rağmen güçlenerek yeniden PTT 1. Lig'e yükseleceğine inandıklarını bildiren Al, şunları kaydetti:

"Yılgın ya da yaralı değiliz. Trabzonspor bünyesi geniştir ve sahada gördüklerimizden on ya da yirmi katı daha futbolcu topluluğu vardır. Bunu kısa sürede telafi ederek ve yeni oyuncular kazandırarak seneye iyi bir oluşumla geleceğe adımlar atabiliriz. Biz bugünkü maça bu amaçla baktık. Artık geriyi düşünmenin bir anlamı yok. Oyun güzeldi ve istediğimiz şekilde sürdü. Bizlerin tek amacı üretmek ve üretim değeri yüksek bir takım oluşturmak. Bunu bu lig ya da bir altındaki ligde de yapabilirsiniz hiç fark etmez."

Tavşanli Linyitspor cephesi

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş ise maçta genç oyunculara fırsat verdiklerini ve onların da ellerinden geleni yaptığını belirterek şunları söyledi:

"Sezon bitti ve kazananları tebrik ederken bizim gibi düşenlere de geçmiş olsun diyorum. Bundan sonra herkes üzerine düşen dersi almalı, daha sağlam ve kalıcı adımlar için çaba harcamalı. Böylece bir yerde bulunuyorsanız daha kalıcı olabilirsiniz. Bütün futbolculara ve teknik adamlara teşekkür ediyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz