Futbol

ÖZET | Adana Demirspor son nefeste

21 Mart 2015 Cumartesi 18:27 - Son Güncelleme 21 Mart 2015 Cumartesi 21:57

Adana Demirspor evinde Elazığspor'u son dakikada yıktı.

PTT 1. Lig'de 25. hafta maçında Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Adana Demirspor evinde Elazığspor'u ağırladı.

Zorlu maçta Adana Demirspor son dakikada bulduğu golle Elazığspor'u 2-1 yendi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adana Demirspor'un gollerini 64. dakikada (kendi kalesine) Murat Sözgelmez, 90. dakikada da Artun Akçakın attı. Elazığspor'un tek golü 84. dakikada Taner Yalçın'dan geldi.

Bu sonucun ardından Adana Demirspor, puanını 48'e yükseltirken, Elazığspor ise 28 puanda kaldı.

Stat: Adana 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Koray Gençerler, Cemal Bingül, Baran Eraslan

Adana Demirspor: Janosevic, Attamah, Fazlı Kocabaş, Oğuzhan Aynaoğlu (Dk. 46 Artun Akçakın), Umut Gündoğan, Şaban Özel, Beykan Şimşek (Dk. 88 Alles), Hüseyin Kala (Dk. 75 Hurşut Meriç), Hakan Çinemre, Tayfur Bingöl, Özgür Can Özcan

Elazığspor: Ferhat Odabaşı, Murat Sözgelmez, Mehmet Çakır, Onur Güney, Zeki Korkmaz, David Deniz Kılınç (Dk.77 Berk Yıldız), Hakan Bilgiç, Noyan Öz, Murat Kayalı (Dk. 66 Taner Yalçın), Eren Aydın, Serdar Özbayraktar (Dk. 89 Murat Kalkan)

Goller: Dk. 64 Murat Sözgelmez (kendi kalesine), Dk. 90 Artun Akçakın (Adana Demirspor), Dk. 84 Taner Yalçın (Elazığspor)

Sarı kartlar: Dk. 69 Hakan Bilgiç, Dk. 79 Serdar Özbayraktar (Elazığspor)

ADANA DEMİRSPOR 1-0 ELAZIĞSPOR (GOL)

ADANA DEMİRSPOR 1-1 ELAZIĞSPOR (GOL)

ADANA DEMİRSPOR 2-1 ELAZIĞSPOR (GOL)

MAÇIN ARDINDAN

Karaman: "Güzel bir galibiyet aldık"

PTT 1. Lig'de sahasında Elazığspor'u 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde her maçın zor olduğunu söyledi. Bu maçı kazanırken de zorluk yaşadıklarını belirten Karaman, "Bu ligde her takım rakibini yenebilir, her takım her maçtan puan alabilir" ifadesini kullandı.

Ünal Karaman, her takımın hedefi olduğunu, bazılarının şampiyonluk, bazılarının ise play-off'a kalma hesapları yaptığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Artık hatanın çok hasar verebileceği haftalara girdik. Oyuncularımız çalışıyorlar, antrenman yaparak, hazırlanarak gayret gösteriyorlar. Talihsiz bir gol yedik. 1-0 öndeyken 2-0 yapabileceğimiz pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci golü atabilsek, kalan dakikalarda daha rahat maç izleyebilirdik. Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık."

Özat'tan penaltı isyanı

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise Adana Demirspor oyuncularını ve teknik direktör Karaman'ı tebrik etti.

Bundan sonraki maçlarında Adana Demirspor'a başarılar dileyen Özat, "Çok ortada bir maç oldu. Çok net olan, verilemeyen bir penaltımız var. Herkesin görmesi gereken bir penaltıydı. 'Penaltıyı görmüyorum' diyenin aklından şüphe ederim. Devamında kaçırdığımız pozisyonlar var, 1-1'den sonra yakaladığımız pozisyonlar var ama olmayınca olmuyor. İzleyenlerin zevk aldığı mücadele oldu" değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz