Futbol

ÖZET | Altınordu, Ordu'da "Altın" buldu!

28 Nisan 2015 Salı 20:34 - Son Güncelleme 29 Nisan 2015 Çarşamba 02:19

PTT 1. Lig'de Altınordu, deplasmanda Orduspor'u 3-2 yendi.

PTT 1. Lig'de 30. hafta maçında Altınordu, deplasmanda Orduspor'u 3-2 mağlup etti. Üst üste 6. maçından galibiyet ile ayrılan İzmir ekibi, play-off için umutlandı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Altınordu'ya galibiyeti getiren golleri, 31. dakikada Kerim Avcı, 43. dakikada Berkay Samancı ve 61. dakikada Göksu Türkdoğan kaydetti.

Orduspor'un gollerini ise 15. dakikada Furkan Mızrak ve 90+2. dakikada Burak Demireğen attı.

Ligden düşmesi kesinleşen Orduspor 11 puanda kalırken son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Altınordu, puanını 44'e çıkararak, play-off şansını sürdürdü.

Stat: 19 Eylül

Hakemler: Bülent Birincioğlu, Nihat Samuk, Mehmet Metin

Orduspor: Kaan Kars, Burak Demireğen, Yunus Şimşek, Asım Can Çaykıran, Hüsamettin Tut, Doğancan Aynacı (Dk. 64 Muhammet Can Öztürk), Furkan Mızrak (Dk. 82 Emre Usta), Özgen Erdem, Burak Özsoy, Hüseyin Kuday, Murat Torun (Dk. 88 Alihan Öztürk)

Altınordu: Tolgahan Acar, Rıza Efendioğlu, Sinan Osmanoğlu, Kemal Cingirt, Kerim Avcı, Berkay Samancı, Arif Morkaya (Dk. 55 Timur Temeltaş), Erdoğan Yeşilyurt, Gökhan Yılmaz, Cengiz Ünder (Dk. 72 Taha Balcı), Göksu Türkdoğan (Dk. 88 Serkan Göksu)

Goller: Dk. 15 Furkan Mızrak, Dk. 90+2 Burak Demireğen (Orduspor), Dk. 31 Kerim Avcı, Dk. 43 Berkay Samancı, Dk. 61 Göksu Türkdoğan (Altınordu)

Sarı kartlar: Dk. 21 Sinan Osmanoğlu, (Altınordu), Dk. 33 Özgen Erdem, Dk. 60 Burak Demireğen, Dk. 75 Furkan Mızrak, Dk. 85 Muhammet Can Öztürk (Orduspor)

MAÇIN ARDINDAN...

Özcan: "Biz her maçta deneyim kazanan bir takımız"

PTT 1. Lig'de, sahasından Altınordu'ya 3-2 mağlup olan Orduspor'da, teknik direktör Hüseyin Özcan, "Her maçta deneyim kazanan bir takımız" dedi.

Özcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta zaman zaman rakiplerine oranla daha iyi futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Özellikle maçın ilk yarısında önemli gol fırsatları yakaladıklarını ifade eden Özcan, şöyle konuştu:

"Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Açıkçası benim görev sürem içerisindeki en iyi maç başlangıcını yaptık. Golü bularak öne de geçtik. Daha sonra yediğimiz goller var. Yakaladığımız gol fırsatlarını değerlendirebilseydik, belki daha farklı bir oyun olabilirdi. Son bölümde özellikle rakibe üstünlük sağladık ve ikinci golü de bulduk. Sonuçta biz her maçta deneyim kazanan bir takımız. Bu maçtan da öğrendiğimiz şeyler oldu."

"Üç puan aldığımız için mutluyuz"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise genç ve dinamik bir takım karşısında mücadele ettiklerini vurguladı.

Maç öncesi oyuncularına uyarılarda bulunduğunu anlatan Eroğlu, "Maç öncesi herkesin kolay geçeceğini söylediği maçın zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü karşımızda koşan, mücadele eden dinamik bir takım var. Ama sonuçta kayıpsız geçerek üç puan aldığımız için mutluyuz. Altıncı maçımızı üst üste kazanarak plaf-off barajına 3-4 puan daha yaklaşmış olduk" diye konuştu.

"Ligde gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diyen Eroğlu, "Belki iki, üç galibiyet daha aldığımız takdirde, kendimizi play-off'un içerisinde görebiliriz" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz