Futbol

ÖZET | Balıkesirspor Urfa'da yara aldı

24 Mart 2014 Pazartesi 21:41 - Son Güncelleme 24 Mart 2014 Pazartesi 23:43

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Balıkesirspor, Şanlıurfa'da puan yitirdi.

PTT 1. Lig'de 31. haftanın son maçında Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Balıkesirspor, Şanlıurfaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yolunda yara aldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfaspor 21. dakikada Volkan Okumak ile 1-0 öne geçti. Balıkesirspor bu gole 66. dakikada golcüsü Muhammet Reis ile cevap verdi: 1-1... Maç bu skorla sonuçlandı.

Bu sonuçla puanını 57'ye çıkaran Balıkesirspor, PTT 1. Lig'de 4. sıradaki yerini korudu. Ev sahibi Şanlıurfaspor ise puanını 38'e çıkardı ve 9. sırada kaldı.

Stat: GAP Arena

Hakemler: Suat Aslanboğa, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Şanlıurfaspor: Fevzi, Ercan, Uğur, Ozan, Onur, Mustafa, Volkan, Youssef (Dk. 77 Sezer) Zenke, Sankoh (Dk. 72 Dilshod) , Banahane

Balıkesirspor: Faruk, Uğur, Hasan, İsmail, Rıza, Deniz (Dk. 60 Ali) Aykut, Atakora, Muhammet, Ertuğrul, Muğdat

Gol: Dk. 21 Volkan (Şanlıurfasporspor), Dk. 66 Muhammet (Balıkesirspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Sankoh, Dk. 74 Ozan (Şanlıurfaspor), Dk. 41 Muğdat, Dk. 45 Hasan Dk. 56 Ertuğrul, (Balıkesirspor)

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dağ: "Bizi üzen iyi mücadelemize rağmen 2 puan kaybetmektir"

PTT 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu Hüseyin Dağ, "Bizi üzen iyi mücadelemize rağmen 2 puan kaybetmektir" dedi.

Dağ, maçın ardından GAP Arena Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında, Süper Lig hedefleyen bir rakiple zorlu bir maç yaptıklarını söyledi.

Futbolcularını sergilediği performanstan dolayı tebrik eden Dağ, oyuncularının galibiyet için ellerinden gelen mücadeleyi vermelerine rağmen istedikleri sonuca gidemediklerini ifade etti.

Dağ, beklemedikleri bir gol yediklerini aktararak, "Bizi üzen iyi mücadelemize rağmen 2 puan kaybetmektir. Ama takımım gittikçe düzeliyor. İnşallah bundan sonra da alacağımız puanlarla Şanlıurfaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Bir an önce 40 puanın üzerine çıkıp rahatlamak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor cehpesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise zirve yarışında çok önemli bir karşılaşmayı daha geride bıraktıklarını dile getirdi.

Karşılaşmaya galibiyet hedefiyle çıktıklarını ancak hesaplarının tutmadığını vurgulayan Ertekin, maçın başında buldukları pozisyonları iyi değerlendirememekten yakındı.

Ertekin, maçın başında yedikleri golün skorda etkili olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

''İkinci devrede elimizden geldiğince mücadelemizi yükseltmeye çalıştık. İkinci devrede golde bulduk ama devamını getiremedik. Zaman zaman oyunda riskte aldık. Golü bulamayınca 1 puana razı olduk. Şanlıurfa takımı kolay bir takım değil. Bizim açımızdan 2 puan kayıp inşallah önümüzdeki haftalarda aramayız diye düşünüyorum.''

Balıkesirsporlu Ali Öztürk de ligin bitimine artık sayılı haftaların kaldığına değinerek, en az hata yapan takımların hedefine ulaşabileceğini söyledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz