Futbol

Özköylü için "Moral", Karaman için "Talihsiz son"

06 Kasım 2016 Pazar 00:43 - Son Güncelleme 05 Kasım 2016 Cumartesi 23:28

Samsunspor-Şanlıurfaspor maçının ardından iki teknik direktörten açıklamalar geldi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, sahalarında 2-1 kazandıkları Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Bu takım gol atamamanın verdiği travmadan dolayı sanki 'maçı kaybedeceğiz' düşüncesi ve psikolojine giriyordu. Onu da bugün kırdık, hem 3 puanı hem de moralimizi geri getiren bir maç oldu." dedi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmanın ötesinde oyuncuların ortaya koyduğu mücadelenin kendisini sevindirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen hafta farklı yenilgi aldığımız maçtan sonra bunun telafisini yapmamız gerekiyordu. Kendimize öz güvenimizi, maç kazanabileceğimizi ve gol atabileceğimizi göstermemiz gerekiyordu. Ligde bu maça kadar sadece 2 gol atan bir takım var. Özellikle geçen hafta yenilen 5 gol bizi çok üzdü ve benim canımı acıttı. Nasıl bir takım olduğumuzu herkese Şanlıurfaspor maçında gösterdik. Oyuncularım olağanüstü mücadele etti. Hepsi tek tek harikaydı."

Özköylü: "Moralimizi geri getiren bir maç oldu"

İlk yarı özellikle Canberk Aydın'ın sakatlığı öncesinde 30 dakika çok etkili olduklarını vurgulayan Özköylü, "Canberk Aydın sağda, Halil İbrahim solda çok atak yaptı. Rakip takım etkili olamadı. Tabii bu takım gol yediği zaman kırılma noktası oluyor. Bu takım gol atamamanın verdiği travmadan dolayı sanki 'maçı kaybedeceğiz' düşüncesi ve psikolojine giriyordu. Onu da bugün kırdık, hem 3 puan getiren hem de moralimizi geri getiren bir maç oldu. Ben çok memnunum. Oyuncularımın hepsi aslanlar gibi oynadı. Bu çocuklar, bugün galip gelmeyi hak etti." ifadelerini kullandı.

Karaman: "Bizim açımızdan yine talihsiz bir son oldu"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim açımızdan yine talihsiz ve beklemediğimiz bir son oldu. Üzgünüm. Burada bir alın teri döküyoruz, emek harcıyoruz. Hakem Süleyman Abay'ı çok takdir ediyorum. Eminim ki bu maçı tekrar izlediği zaman, rakip takımın 2 futbolcusunun oyundan ihraç olması gerektiğini görecek. Ne olursa olsun bu mücadelenin karşılığı puansız olmamalıydı. Puan alamadığımız için çok üzgünüm."

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz