Futbol

Özköylü ve Kutlu'dan maç yorumu

19 Eylül 2015 Cumartesi 23:30 - Son Güncelleme 19 Eylül 2015 Cumartesi 23:37

A.Demir ve Gaziantep BB'nin teknik direktörleri maçın ardından açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Rakip, ilk tehlikeli atağında golü bulunca oyun onların istediği şablona döndü" dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak için çıktıkları karşılaşmada, hakemin oyunun ilk dakikalarında gösterdiği sarı kartların heyecanlarını kırdığını söyledi.

Rakibin bulduğu ilk golün ardından iyi savunma yaptığını ifade eden Özköylü,"Rakip, ilk tehlikeli atağında golü bulunca oyun onların istediği şablona döndü. İyi kapandılar, iyi müdafaa yaptılar. Su molasının ardından bir gol bulabilseydik daha farklı olabilirdi. Alanları daraltmada ciddi sıkıntılar yaşadık" diye konuştu.

Karşılaşmayı kazanmak için risk aldıklarını belirten Özköylü, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.

Oyuncu değişiklikleriyle etkili olmaya çalıştıklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:

"Kenarlardan gelen toplarda Özgür ve Pote'yi buluşturup yan toplarla gol bulma düşüncemiz vardı. Ozan'ın sakatlanmasıyla oyuncu değişiklik hakkımızın bitmesi, son dakikalarda on kişi oynamamıza neden oldu. Rakip bugün doğru işler yaptı. Eksiklerimizi değerlendirdi. Bu takım iyi bir takım. Bundan önceki maçlarda iyi bir takım olduğunu, kalitesini gösterdi. Bu bir kaza, buradan da çıkartılacak dersler var. Maçı tekrar değerlendireceğiz. Ondan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Kendi sahamızda kazanmak istediğimiz bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüz."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, ligin geçtiğimiz dört haftasında, rakiplerine karşı iyi oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Rakip takımın kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirten Kutlu, çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini aktardı. Kutlu, Adana Demirspor taraftarının oyuna etki edebilecek bir güce sahip olduğunu dile getirerek, "Çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Kaçırdığımız goller var. Maçı daha erken de koparabilirdik" dedi.

Takımının büyük ölçüde istenileni sahaya yansıttığını anlatan Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz 3 yıllık bir planlamayla yola çıktık. Geçen sene 33 yaş ortalamasına sahip bir takımımız vardı. Maliyeti çok yüksek futbolcularla yola devam etmiştik. Bu yıl 23.8 yaş ortalamasına sahip genç, Türk futboluna hizmet edebilecek arkadaşlarımızı aramıza kattık. Bu oyuncularla 3 yıllık bir planlama yaptık. Bu 3 yıllık süre içerisinde Süper Lig'e çıkmayı planlıyoruz. Takımımızın ortaya koyduğu 5 haftalık performans bizi umutlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz