Futbol

Özköylü'den fikstür tepkisi: O maçlar niye yarın oynanıyor kardeşim?

05 Mayıs 2019 Pazar 00:22 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2019 Pazar 03:22

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Afjet Afyonspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Osmanlıspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, 32. haftanın fikstürünü eleştirdi.

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Afjet Afyonspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Osmanlıspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Çok iyi oynadığımız bir maç olarak düşünüyoruz. Ama maalesef kaçırdığınız pozisyonları değerlendiremediğimiz için bir türlü oyunu koparamadık. Dolayısıyla da rakibin direncini kıramadık" dedi.

Afjet Afyonspor'un durumunun belli olduğunu dile getiren Özköylü, şöyle konuştu:

"Biz de bir an önce play-off'u garantilemenin hesaplarını yapmak istiyoruz. Afjet Afyonspor da var olan şansını sonuna kadar kullanmaya çalışıyor. Oyunun geneline de bakıldığında daha çok topa sahip olan, oynayan, pozisyon üreten ve rakip sahada bulunan takım bizdik. Evet, Afjet Afyonspor'un da bazı atakları oldu. Kaçırdıkları bir penaltı da var. Maçı kaybedebilir miydik, evet kaybedebilirdik. Çok iyi oynadığımız bir maç olarak düşünüyoruz. Ama maalesef kaçırdığınız pozisyonları değerlendiremediğimiz için bir türlü oyunu koparamadık. Dolayısıyla da rakibin direncini kıramadık."

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasındaki fikstürü eleştiren Özköylü, "Giresunspor ile Adana Demirspor niye yarın oynuyor kardeşim? Afjet Afyonspor-Osmanlıspor, Ümraniyespor-Elazığspor maçı bugün oynanıyor da, hiç ligle ilişkisi kalmayan iki maç var. İstanbulspor-Karabükspor, Altay-Eskişehirspor. Hiç ligi ilgilendirmeyen maçlar. Sen onları buraya niye veriyorsun? Giresunspor-Adana Demirspor maçını yarına niye veriyorsun? Ne bekliyorsun buradan bir şeyler çıksın da onlar ona göre mi oynasınlar. Ayrıca, niye gelecek haftanın programı açıklanmıyor? Ben şimdi oyuncuma izin verecek miyim, yoksa vermeyecek miyim? Ne yapacağımı bilmiyorum? Maç sonuçlarına mı göre gelecek haftanın planlamasını yapacaksınız? Gerçekten bunlar insanları şaşırtan ve düşündüren şeyler. Birilerini kollamaya veya birilerini yok etmeye mi çalışıyorsunuz? Nedir bu söyleyin de bilelim. İnsanların akıllarına kurt sokmayın." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz