Futbol

Özköylü'den hakem isyanı!

06 Kasım 2015 Cuma 22:13 - Son Güncelleme 06 Kasım 2015 Cuma 21:28

Özköylü, karşılaşmanın ardından hakemle ilgili sert eleştirilerde bulundu.

PTT 1. Lig'de, sahasında Giresunspor'a 3-2 kaybeden Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Giresunspor'u tebrik ediyorum ama hakem Abdulkadir Bitigen'e ne desem az" dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için iki haftalık galibiyet serisinin ardından önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını söyledi.

Bu maçta kazanacakları 3 puanın önemine değinen Özköylü, "Ancak ilk yarıda o kadar verimsiz, o kadar kötü oynadık ki istediğimiz oyundan uzaktık" diye konuştu.

Rakiplerinin canlı ve istekli bir savunmaya sahip olduğunu vurgulayan Özköylü, şöyle devam etti:

"1-0 geriye düşmek zordur. Giresunspor mücadeleci karaktere sahip bir takım. Ön tarafta da çabuk ve iyi oyuncuları var. Bugün bize ciddi sorunlar yaşattılar ama bize bugün gerçek sorun yaşatan, sağ olsun hakem Abdulkadir Bitigen'di. Hayatımda gördüğüm en kötü hakem, bunu çok net bir şekilde söyleyeyim. Verdiklerine, vermediklerine bir bakın ne dediğimi anlarsınız. Bize verdiği penaltıyı görmedim, o açıdan konuşmuyorum. Öyle ya da böyle verdiği penaltının etkisinde kalarak hem verdiği frikik hem de penaltı gerçekten gülünç. Bunlar Giresunspor'un oyununu veya bizim kötü olmamızı örtmez ama hakem olayın içine girmemeli. Zaten Giresunspor ciddi işler yaptı bugün. Gol atacak pozisyonlar zaten buldu ama hakemin böyle gereksiz kararlarına hiç ihtiyacı yoktu."

Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen'e eleştirilerini sürdüren Özköylü, "Ne olursunuz Abdulkadir Bitigen hakemliği bıraksın. Benim daha önce birkaç maçımı yönetti. Aynı hataları tekrar işledi. Bu adamın yaptıkları bir değil, iki değil, üç değil. İnanılmaz kötü bir hakem. Babası eski hakem olduğu için maalesef bizim ülkede böyle torpille bir takım şeyler yapıldığı için, böyle kötü hakemler bu işin içine giriyor ve insanların canını yakabiliyor" ifadelerini kullandı.

Giresunspor'u galibiyetinden dolayı kutlayan Özköylü, "Giresunspor'u tebrik ediyorum ama hakem Abdulkadir Bitigen'e ne desem az. Burada sürekli cezayı alan biziz. Ağzını aç ceza, böyle bir şey yok. Benim canım yanıyor kardeşim. Bir hakem benim canımı yakmamalı. Dürüstçe, mertçe maç yönetsin alnından öpeyim ama benim ekmeğimle bir hakem oynayamaz. Böylesine kötü bir hakem hele hele hiç oynayamaz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz