Futbol

Özsoy'dan taraftarlara çağrı

13 Kasım 2013 Çarşamba 14:22 - Son Güncelleme 13 Kasım 2013 Çarşamba 14:24

Denizlispor Başkanı Özsoy, taraftarlarını sağduyuya davet etti.

PTT 1 . Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Özsoy, sahaya atılan yabancı madde ve kötü tezahürattan ciddi para cezaları aldıklarını belirterek, taraftarları sağduyuya davet etti.

Özsoy, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti.

Verilen aranın hem takımın daha iyi hazırlanmasına hem de sakatlıkları geçen futbolcuların eksiklerinin tamamlanmasına faydalı olacağını vurgulayan Özsoy, "Futbolcularımızın geçtiğimiz 5 haftalık süreçte gösterdikleri üstün performanstan çok mutluyuz. Bu yükselen formun devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Sahalarında oynadıkları karşılaşmalarda taraftarları sağduyuya davet eden Özsoy, şunları kaydetti:

"Sahaya atılan yabancı madde ve kötü tezahüratlardan ciddi para cezası almaktayız. Bu davranışlar Türkiye'de ilk tel örgüyü kaldıran kulübün taraftarına yakışmamaktadır. Futbolda yenmek de var, yenilmek de. Hakemler yanlış kararlar verebilir. Denizlispor camiası olarak centilmenliğimizi elden bırakmamalıyız. Attığımız her yabancı madde, kulübümüze ağır maddi para cezası, hatta saha kapatmaya kadar varabilecek cezalar aldırabiliyor. Tüm taraftarımızı sağduyulu davranmaya ve ne olursa olsun tepkilerini, takımımıza verdikleri destekle göstermelerini istiyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz