Futbol

PFDK ceza yağdırdı

24 Eylül 2013 Salı 19:19 - Son Güncelleme 24 Eylül 2013 Salı 19:21

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bazı kulüp, teknik direktör ve futbolculara çeşitli cezalar verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç'a PTT 1. Lig'in 5. haftasında oynanan Bucaspor-Denizlispor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti ve tedbirli olduğu halde soyunma odasına girmesinden dolayı oy çokluğuyla 7 resmi mücadelede soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 26 bin 500 lira para cezası verildiği belirtildi.

Aynı maçta Bucaspor Kaleci Antrenörü Mustafa Şentabaklar'a da rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 6 bin 500 lira para cezası verildiği kaydedildi.

Açıklamada, kurulun, PTT 1. Lig'de aynı hafta oynanan Ankaraspor-Fethiyespor maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle konuk takım futbolcusu Ufuk Bayraktar'a 2 resmi maçtan men ve 13 bin lira para cezası verdiği aktarıldı.

Ayrıca, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta oynanan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü-Tekirova Belediyespor maçında ev sahibi ekibe, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle bin 200 lira para cezası verildiği bildirildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz