Futbol

Play-Off finalinde meşale kabusu!

04 Haziran 2017 Pazar 21:38 - Son Güncelleme 05 Haziran 2017 Pazartesi 03:53

TFF 1.Lig Play-Off finalinde Eskişehirspor ile İzmir temsilcisi Göztepe karşı karşıya geldi. Göztepe'nin penaltı atışlarında Süper Lig biletini aldığı mücadele sahaya atılan meşaleler nedeniyle uzun süre durdu.

Antalya Stadyumu'nda oynanan maçın başlama vuruşunun hemen ardından sahaya çok sayıda meşale atılınca hakem Ali Palabıyık karşılaşmayı durdurdu. Stattaki yoğun dumanın dağılmasının ardından 9 dakika sonra karşılaşma yeniden başladı.

Tribünden atılan meşaleler nedeniyle karşılaşmaya 27. dakikada 5, 35. dakikada ise 3 dakika ara verildi. Yaşanan duraklamalar nedeniyle maçın ilk yarısına 17 dakika ilave edildi.

İkinci yarıda da meşale kabusu yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısı başlamak üzereyken Eskişehirspor ve Göztepe taraftarları karşılıklı birbirlerine meşale attı. Bu sırada sahaya da çok sayıda meşale atılınca karşılaşma zamanında başlayamadı.

Eskişehirspor'un golünden sonra tribünlerden atılan meşaleler nedeniyle hakem Ali Palabıyık, oyunu dördüncü kez durdurdu. Mücadele, sahayı kaplayan dumanın dağılması üzerine 5 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.

Yaşanan duraklamalar nedeniyle maçın ikinci yarısına 11 dakika ilave edildi.

Göztepe'nin golünden sonra sahaya giren bir taraftar güvenlik görevlilerince dışarıya çıkarıldı.

Öte yandan, maçtan önce bazı taraftarların sandviç ekmeği arasına gizleyerek stada sokmaya çalıştığı meşale, maytap ve fişeklere emniyet güçlerinin el koyduğu öğrenildi. Stat önünde alınan tedbirlerde ayrıca, tribüne sokulması yasak olan çok sayıda yabancı maddenin ele geçirildiği bildirildi.

 

 


 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz