Futbol

"Play-off ümitlerimizi perçinlemek istiyoruz"

07 Şubat 2021 Pazar 17:18 - Son Güncelleme 07 Şubat 2021 Pazar 17:24  |  Kaynak : AA

TFF 1. Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Adanaspor'u 1-0 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Hamdi Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bugün Adanaspor ile çok önemli bir karşılaşma oynadık. Mutlaka galip gelmemiz gereken bir müsabakaydı. Geçen hafta Ankaraspor'a puan kaybettikten sonra bugünkü maçın önemi daha büyüktü. Her iki yarıda da üstün olduğumuz bir maç oynadık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik, daha üstün bir skor ile sahadan ayrılırdık." diye konuştu.

Play-off grubu içinde kalmak için mücadele ettiklerini anlatan Yılmaz, "Bu galibiyetten ötürü futbolcularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda da inşallah daha dikkatli ve verimli oynayıp, puanlarla sahadan ayrılacağız. Play-off için devam eden ümitlerimizi perçinlemek istiyoruz. Bu hafta gideceğimiz Altay maçından inşallah puan ve puanlarla döneriz. Futbolcularımı tebrik ediyorum, diğer takımlara da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı

Bayraktar: "Maçın bir penaltı kararı ile sonuçlanmış olması can acıtıyor"

Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Bayraktar, rakipleri Ankara Keçiörengücü karşısında zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Rakibimiz, iyi oyunculardan kurulu, belli bir oyun planı olan, ligde sentetik sahada oynayan takımlardan birisi. Aynı sahada da antrenman yaptıkları için bu avantajı iyi değerlendirdiklerini söylemiştik." dedi.

Maçı bir penaltı golüyle kaybettikleri hatırlatan Bayraktar, "Eskişehirspor maçında oynayan 2 oyuncumuz bugün kadroda yer almadı. Hakemin kararı, bir penaltı pozisyonu var. Dışarıdan baktığımız zaman bize göre çok net bir penaltı gibi gözükmüyor. Maçın bir penaltı kararı ile sonuçlanmış olması can acıtıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bayraktar, ikinci yarıda yaptıkları sistemli değişikliklerle oyuna denge getirdiklerini vurgularken, sözlerini şöyle tamamladı:

"İkinci yarı topa daha fazla sahip olmaya başladık ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta 1-0 mağlup olduk. Şehrimize ve taraftarlarımıza bir sözümüz vardı. 'Maçın skoru ne olursa olsun Adanaspor'u mücadele ederken göreceksiniz. Futbolcuların terini akıttığını göreceksiniz.' demiştik. Daha iyi oynayabilir miydik? Evet. Oyuncularımı göstermiş oldukları mücadele için kutluyorum. Mücadelemize devam edeceğiz. Adanaspor'un hedefi, korkulu rüya görmeden ligi güvenli bir yerde tamamlamaktır."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz