Futbol

"Play-off'u sonuna kadar kovalayacağız"

21 Nisan 2016 Perşembe 15:53 - Son Güncelleme 21 Nisan 2016 Perşembe 12:56

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı, play-off şanslarını yorumladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, play-off umutların sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Altınordu maçını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını ifade etti.

Altınordu karşılaşmasında galip gelmeleri halinde play-off şanslarını daha da artırma ihtimallerinin olduğunu anlatan Ravcı, mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür diledi.

Ravcı takımın başarılı olmasını herkesten çok kendilerinin istediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bir maç kaybettik diye çok fazla spekülasyonlar üretildi. Biz daha önce de hem iç saha hem de deplasmanda maç kaybettik. Gerçek olan şu ki biz ligde kalıcı olma hedefiyle bu yarışa başladık. Öncesinde ne play-off ne de şampiyonluk hedefimiz yoktu. Fakat oynadığımız maçlar ve şartlar bizi bu duruma getirdi. Bu takım 40 puanı buldu. Kendi açımızdan öncelikli hedefimizi yakaladık. Küçük de olsa play-off hedefimiz devam ediyor. Kalan maçlarımızı çıkıp oynayacağız ve play-off'u sonuna kadar kovalayacağız."

Futbolculara güvendiklerini ve inandıklarını belirten Ravcı, en zor ve kritik dönemlerde bile futbolcularının aslanlar gibi mücadele ettiğini vurguladı.

Ravcı, yürekli ve karakterli bir futbolcu grubuna sahip olduklarına dikkat çekerek, "Bugüne kadar oyuncularımız hakkındaki düşüncelerimiz buydu. Kaybettiğimiz ve bundan sonra kalan maçlarda da oyuncularımıza inandık ve güvendik. Kalan 4 maçımızı da en iyi şekilde oynayıp ligi tamamlamaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Her takımın maddi sorunlar yaşandığını dile getiren Ravcı, sıkıntıları en az seviyeye indirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz