Futbol

"Puan kaybına tahammülümüz yok"

20 Mart 2014 Perşembe 14:47 - Son Güncelleme 20 Mart 2014 Perşembe 14:57

Ertekin: "Zor virajdayız. Ligin boyu kısaldı''

PTT 1. Lig'de, deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Balıkesirspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışan oyuncular, ardından çift kale maç yaptı.

Ertekin, idman sonrası yaptığı açıklamada, geçen hafta Ankaraspor'la berabere kalarak kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini bildirdi.

Şanlıurfa'dan puan ya da puanlarla dönmek için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Ertekin, şöyle konuştu:

"Yolumuza devam etmek için kazanmak zorundayız. Zor virajdayız. Ligin boyu kısaldı, bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Futbolda puan kayıpları doğaldır ancak kalan maçlarda kaybetmemek için elimizden geleni yapacağız. Ligde kolay maç kalmadı. Alttakiler düşmeme, yukarıdakiler üst lige çıkma derdinde. Bu yüzden bütün takımlar kaybetmeme çabasında ve ortaya doğru futbol çıkmıyor. İyi mücadele edip kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Şanlıurfaspor'un düşme hattından uzaklaşması onları biraz rahatlattı ancak bu bizi ilgilendirmiyor. Şanlıurfaspor, sezon başında üst sıralar için kurulmuş bir takım. Sezon arasında iyi transferler yaptılar. Şu andaki gücüne bakıldığında hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum. Şanlıurfaspor iyi takım ancak iyi ya da kötü olması bizim için önemli değil. Biz kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Ertekin, Şanlıurfaspor maçında, kart cezalısı Kerem Can Akyüz ile sakatlığı süren Karikari'nin forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Takım, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz