Futbol

Rail Malikov yeniden imzaladı

07 Ağustos 2014 Perşembe 15:31 - Son Güncelleme 07 Ağustos 2014 Perşembe 15:43

Tekden Denizlispor, eski futbolcusu Rail Malikov ile sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig temsilcilerinden Tekden Denizlispor, eski futbolcusu Rail Malikov ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda sürdürdükleri transfer çalışmasında, eski futbolcuları Rail Malikov ile anlaşma sağladıklarını belirtti.

Yeni bir ekiple sezona hazırlandıklarını ifade eden Kıbrıslıoğlu, yaptıkları transferlerle ligin ilk 6 takım arasında olacaklarına inandığını dile getirdi. Transferlerde "nokta atışı" yaptıklarını ifade eden Kıbrıslıoğlu, "İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Ligin kaliteli oyuncularını transfer ettik ve futbolcularımız kalitelerini ligin başlamasıyla ortaya koyacaklardır. Biz hepsine güveniyoruz. Eski oyuncumuz Malikov'da bildiğimiz bir oyuncu. Sakatlıktan kurtulduktan sona eski formuna kavuşması bizi sevindirdi. Takımımızın gücüne güç katacaktır" dedi.

Rail Malikov ise Tekden Denizlispor'a yeniden geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Bir çok kulüp beni istiyordu fakat ben sevdiğim ve benimsediğim yer olan Denizlispor'u tercih ettim. Yeni sezonda hem ben ve hem de takımımız başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz